SmileToLifeee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #1 Benim laptopum var ve bu laptop conexant smartaudio HD sürücüsünü kullanıyor. Ben bu bilgisayara Realtek ses dosyasını kurarsam kullanabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2020
Benim laptopum var ve bu laptop conexant smartaudio HD sürücüsünü kullanıyor. Ben bu bilgisayara Realtek ses dosyasını kurarsam kullanabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 29 Ekim 2020 #2 Hayır. Size İngilizce yükleyip sokağa salsak insanlarla anlaşabilir misiniz el hareketlerini saymazsak?
Hayır. Size İngilizce yükleyip sokağa salsak insanlarla anlaşabilir misiniz el hareketlerini saymazsak?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.132 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #3 Uyumlu olacak mı çalıştıracak mı? Bakacağım derseniz deneyin.
SmileToLifeee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #4 ÇAĞATAY TORUN dedi: Uyumlu olacak mı çalıştıracak mı? Bakacağım derseniz deneyin. Genişletmek için tıkla... Denemeyi düşünüyorum ama bir fikir alayım dedim.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Uyumlu olacak mı çalıştıracak mı? Bakacağım derseniz deneyin. Genişletmek için tıkla... Denemeyi düşünüyorum ama bir fikir alayım dedim.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.912 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #5 kerb dedi: Hayır. Size İngilizce yükleyip sokağa salsak insanlarla anlaşabilir misiniz el hareketlerini saymazsak? Genişletmek için tıkla... Yazarak anlaşırım.
kerb dedi: Hayır. Size İngilizce yükleyip sokağa salsak insanlarla anlaşabilir misiniz el hareketlerini saymazsak? Genişletmek için tıkla... Yazarak anlaşırım.