K Kerem Kürşat Kilopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #11 Synth36 dedi: Hocam aklıma geldi Intel ise HD ve UHD Graphics olmalı kurulumda kuruyor isterseniz setupu indirin a clean installation deyin hepsini silip tekrar yenisi yükler belki çözülğr o şekilde. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcim hocam ve bana kurulumda asla nasıl kurmak istediğimi sormuyor direk kuruyor clean installation seçeneğim olmuyor dolayısıyla.
Synth36 dedi: Hocam aklıma geldi Intel ise HD ve UHD Graphics olmalı kurulumda kuruyor isterseniz setupu indirin a clean installation deyin hepsini silip tekrar yenisi yükler belki çözülğr o şekilde. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcim hocam ve bana kurulumda asla nasıl kurmak istediğimi sormuyor direk kuruyor clean installation seçeneğim olmuyor dolayısıyla.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Kasım 2022 #12 Kerem Kürşat dedi: AMD işlemcim hocam ve bana kurulumda asla nasıl kurmak istediğimi sormuyor direk kuruyor clean installation seçeneğim olmuyor dolayısıyla. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bir format öyle deneyin formattan sonra wimdows Update ile gelen güncellemeyi yükleyin otomatik kurar büyük ihtimalle.
Kerem Kürşat dedi: AMD işlemcim hocam ve bana kurulumda asla nasıl kurmak istediğimi sormuyor direk kuruyor clean installation seçeneğim olmuyor dolayısıyla. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bir format öyle deneyin formattan sonra wimdows Update ile gelen güncellemeyi yükleyin otomatik kurar büyük ihtimalle.
K Kerem Kürşat Kilopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #13 Synth36 dedi: Anladım hocam bir format öyle deneyin formattan sonra wimdows Update ile gelen güncellemeyi yükleyin otomatik kurar büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam iyi geceler.
Synth36 dedi: Anladım hocam bir format öyle deneyin formattan sonra wimdows Update ile gelen güncellemeyi yükleyin otomatik kurar büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam iyi geceler.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Kasım 2022 #14 Kerem Kürşat dedi: Deneyeceğim hocam iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Size de iyi geceler hocam.
Kerem Kürşat dedi: Deneyeceğim hocam iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Size de iyi geceler hocam.