Aygıt Yöneticisinde "High Definition Audio Aygıtı"na (genelde Windows otomatik sürücü kurduğunda ismi böyle oluyor) sağ tıklayıp sonrasında 1:26'daki yönergelere göre kurulum yapın.
2:36'daki "Dosya Konumlandır" penceresinde, aşağıda Dosya adı olarak ne görünüyorsa o INF dosyası seçilecek.
Önce DDU ile ses kartı sürücüsünü sil> DDU ile sürücü kaldır>
Daha sonra anakartınızın websitesinden indireceğiniz Driver'ı kurun. Sorun hallolacaktır.
Not: Önce Driver'ı indirin ve DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra PC yeniden başlatılırken internet ile olan bağlantısını kesin ki Windows Update saçma sürücüler yüklemesin.
Dostum ben yazmadım. Senin için araştırdım bunu buldum. Eğer hala sorun varsa söyle tekrardan bir çözüm arayayım.
Önce DDU ile ses kartı sürücüsünü sil> DDU ile sürücü Kaldır>
Daha sonra anakartınızın websitesinden indireceğiniz Driver'ı kurun. Sorun hallolacaktır.
Not: Önce Driver'ı indirin ve DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra PC yeniden başlatılırken internet ile olan bağlantısını kesin ki Windows Update saçma sürücüler yüklemesin.
Dostum Ben Yazmadım. Senin İçin Araştırdım Bunu Buldum. Eğer Hala Sorun Varsa Söyle Tekrardan Bir Çözüm Arayayım.
Merhaba Dostum,
Aygıt Yöneticisi>Boş Bir Alana Tıkla>Action>Add Legacy Hardware>Next>Recommended>Next>Yeniden Başlat
ya da Görev Yöneticisi işlemler sekmesinden yönetici olarak çalıştır>göz at>realtek kurulum dosyasını seç>tamamla tekrar kur.
Merhaba dostum,
Aygıt yöneticisi>boş bir alana tıkla>action>add legacy hardware>next>recommended>next>yeniden başlat.
Ya da Görev Yöneticisi işlemler sekmesinden yönetici olarak çalıştır>göz at>realtek kurulum dosyasını seç>tamamla tekrar kur.