goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 7 Mart 2014 #21 Edmiyor. Başka çözüm yok mu. Param'da yok ki adama götürüp yaptırayım. Anlamadığım adam Win 8.1'e nasıl kurdu anlamadım.
Edmiyor. Başka çözüm yok mu. Param'da yok ki adama götürüp yaptırayım. Anlamadığım adam Win 8.1'e nasıl kurdu anlamadım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Mart 2014 #22 IC Plus IP100 10/100 Fast Ethernet Adapter. Eğer harici adaptör bu ise o zaman zaten buna Realtek sürücüsü kuramazsınız. Bu sürücüyü Aygıt Yöneticisi üzerinden INF olarak yükler misin: http://www.tp-link.com/resources/software/TF-3200_V1_win8-beta.zip
IC Plus IP100 10/100 Fast Ethernet Adapter. Eğer harici adaptör bu ise o zaman zaten buna Realtek sürücüsü kuramazsınız. Bu sürücüyü Aygıt Yöneticisi üzerinden INF olarak yükler misin: http://www.tp-link.com/resources/software/TF-3200_V1_win8-beta.zip
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 7 Mart 2014 #23 INF nasıl oluyor Burak abi ? - - - Güncellendi - - - Yükledim bunu ethernet denetleyicisi kaltı harici ethernet kartının ismi çıktı. Onu nasıl yapacağım olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2014
INF nasıl oluyor Burak abi ? - - - Güncellendi - - - Yükledim bunu ethernet denetleyicisi kaltı harici ethernet kartının ismi çıktı. Onu nasıl yapacağım olmadı.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Mart 2014 #24 INF dosyası, kurulumu olmayan sürücüdür. Aygıt Yöneticisi'ne girer ve sürücüyü güncelle dersin güncelleme yapacağın aygıtı seçip. Sonra da Sürücüyü elle seçeceğim deyip INF dosyasını seçersin.
INF dosyası, kurulumu olmayan sürücüdür. Aygıt Yöneticisi'ne girer ve sürücüyü güncelle dersin güncelleme yapacağın aygıtı seçip. Sonra da Sürücüyü elle seçeceğim deyip INF dosyasını seçersin.
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 7 Mart 2014 #25 Böyle bir hata verdi abi :
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Mart 2014 #26 Kart çok eski olduğundan imzasız sürücüye sahip. O zaman buyrun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Kart çok eski olduğundan imzasız sürücüye sahip. O zaman buyrun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 7 Mart 2014 #27 Abi sistem windows 7.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Mart 2014 #28 F8 ile güvenli moda girebilirsin. Bu arada Windows 7 devri bitti. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
F8 ile güvenli moda girebilirsin. Bu arada Windows 7 devri bitti. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
goodtofell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2013 Mesajlar 1.083 7 Mart 2014 #29 Şimdi 8.1 kuruyorum dediklerini tekrar yapacağım abi inşallah olur. - - - Güncellendi - - - Allah razı olsun abi. Allah ne murad'ın varsa versin. Oldu çok sağol abi.
Şimdi 8.1 kuruyorum dediklerini tekrar yapacağım abi inşallah olur. - - - Güncellendi - - - Allah razı olsun abi. Allah ne murad'ın varsa versin. Oldu çok sağol abi.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2014 #30 Çözüldü ise konuyu kapatıyorum. ÇÖZÜM YOLU : http://www.tp-link.com/resources/software/TF-3200_V1_win8-beta.zip
Çözüldü ise konuyu kapatıyorum. ÇÖZÜM YOLU : http://www.tp-link.com/resources/software/TF-3200_V1_win8-beta.zip