2 268712 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 19 12 Ağustos 2019 #1 Realtek Audio High yükledim ama denetim masasında gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2019
Fıraan Kilopat Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Ankara/Mamak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2019 #2 Bilgisayarında bulunan anakart'ın sitesinden yüklemeni tavsiye ediyorum. Eski yazılımı kaldırıyor, yenisini yüklüyor. Temiz bir kurulum gerçekleşiyor.
Bilgisayarında bulunan anakart'ın sitesinden yüklemeni tavsiye ediyorum. Eski yazılımı kaldırıyor, yenisini yüklüyor. Temiz bir kurulum gerçekleşiyor.
2 268712 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 19 13 Ağustos 2019 #3 Fıraan dedi: Bilgisayarında bulunan anakart'ın sitesinden yüklemeni tavsiye ediyorum. Eski yazılımı kaldırıyor, yenisini yüklüyor. Temiz bir kurulum gerçekleşiyor. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat maalesef olmadı.
Fıraan dedi: Bilgisayarında bulunan anakart'ın sitesinden yüklemeni tavsiye ediyorum. Eski yazılımı kaldırıyor, yenisini yüklüyor. Temiz bir kurulum gerçekleşiyor. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat maalesef olmadı.