Titanium Vita Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #1 Realtek sürücümün yeni bir sürümü gelmiş kurmak için indirdim, eski sürücüyü kaldırmam gerekli mi direkt üstüne kursam bir şey olur mu?
Realtek sürücümün yeni bir sürümü gelmiş kurmak için indirdim, eski sürücüyü kaldırmam gerekli mi direkt üstüne kursam bir şey olur mu?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 11 Mayıs 2022 #2 Titanium Vita dedi: Realtek sürücümün yeni bir sürümü gelmiş kurmak için indirdim, eski sürücüyü kaldırmam gerekli mi direkt üstüne kursam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Direkt üstüne kurabilirsiniz, kaldırmanıza gerek yok.
Titanium Vita dedi: Realtek sürücümün yeni bir sürümü gelmiş kurmak için indirdim, eski sürücüyü kaldırmam gerekli mi direkt üstüne kursam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Direkt üstüne kurabilirsiniz, kaldırmanıza gerek yok.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #3 Zaten bildiğim kadarıyla, yeni sürücüyü kurarken önce eskisini kaldırtıyor.