TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda böyle bir şey var uygulamayı aç diyorum açılmıyor denetim masasında kaldırmak istedim fakat uygulama çıkmadı. Nasıl kurtulacağım bu uygulamadan? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (186).png 46,1 KB · Görüntüleme: 209 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023
Arkadaşlar bilgisayarımda böyle bir şey var uygulamayı aç diyorum açılmıyor denetim masasında kaldırmak istedim fakat uygulama çıkmadı. Nasıl kurtulacağım bu uygulamadan?
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 Format at
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Temmuz 2023 #3 SamsunLee dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar oyun ve verilerim var tek çözüm format mı?
SamsunLee dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar oyun ve verilerim var tek çözüm format mı?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 TRCONNOR dedi: Hocam o kadar oyun ve verilerim var tek çözüm format mı? Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller indirip oradan bak uygulama listesine.
TRCONNOR dedi: Hocam o kadar oyun ve verilerim var tek çözüm format mı? Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller indirip oradan bak uygulama listesine.
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Temmuz 2023 #5 Windows Güvenliği dedi: Revo Uninstaller indirip oradan bak uygulama listesine. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam geç cevap verdim deneyip buraya yazacağım. Windows Güvenliği dedi: Revo Uninstaller indirip oradan bak uygulama listesine. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef söylediğiniz programda çıkmadı verebileceğiniz başka bir çözüm var mıdır?
Windows Güvenliği dedi: Revo Uninstaller indirip oradan bak uygulama listesine. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam geç cevap verdim deneyip buraya yazacağım. Windows Güvenliği dedi: Revo Uninstaller indirip oradan bak uygulama listesine. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef söylediğiniz programda çıkmadı verebileceğiniz başka bir çözüm var mıdır?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #6 TRCONNOR dedi: Kusura bakmayın hocam geç cevap verdim deneyip buraya yazacağım. Hocam maalesef söylediğiniz programda çıkmadı verebileceğiniz başka bir çözüm var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kayıt defterinde CTRL + F tuşlarına basın ve "Reason" yazın ilgili şeyleri silin ama dikkat edin herşeyi silmeyin bir yedek alın kayıt defterinin.
TRCONNOR dedi: Kusura bakmayın hocam geç cevap verdim deneyip buraya yazacağım. Hocam maalesef söylediğiniz programda çıkmadı verebileceğiniz başka bir çözüm var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kayıt defterinde CTRL + F tuşlarına basın ve "Reason" yazın ilgili şeyleri silin ama dikkat edin herşeyi silmeyin bir yedek alın kayıt defterinin.
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Temmuz 2023 #7 Windows Güvenliği dedi: Kayıt defterinde CTRL + F tuşlarına basın ve "reason" yazın ilgili şeyleri silin ama dikkat edin her şeyi silmeyin bir yedek alın kayıt defterinin. Genişletmek için tıkla... Hocam başka reason dosyaları varda benim aradığım bu gibi sizce sile'yim mi reason Cyber Security çünkü uygulamanın ismi.
Windows Güvenliği dedi: Kayıt defterinde CTRL + F tuşlarına basın ve "reason" yazın ilgili şeyleri silin ama dikkat edin her şeyi silmeyin bir yedek alın kayıt defterinin. Genişletmek için tıkla... Hocam başka reason dosyaları varda benim aradığım bu gibi sizce sile'yim mi reason Cyber Security çünkü uygulamanın ismi.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #8 TRCONNOR dedi: Hocam başka reason dosyaları varda benim aradığım bu gibi sizce sile'yim mi reason Cyber Security çünkü uygulamanın ismi. Genişletmek için tıkla... Evet Reason Cyber Security ile ilgili olan tüm herşeyi silin.
TRCONNOR dedi: Hocam başka reason dosyaları varda benim aradığım bu gibi sizce sile'yim mi reason Cyber Security çünkü uygulamanın ismi. Genişletmek için tıkla... Evet Reason Cyber Security ile ilgili olan tüm herşeyi silin.
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Temmuz 2023 #9 Windows Güvenliği dedi: Evet reason Cyber Security ile ilgili olan tüm her şeyi silin. Genişletmek için tıkla... Roaming klasöründede bunu buldum hocam bunu da sile'yim mi? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (188).png 5,1 KB · Görüntüleme: 179
Windows Güvenliği dedi: Evet reason Cyber Security ile ilgili olan tüm her şeyi silin. Genişletmek için tıkla... Roaming klasöründede bunu buldum hocam bunu da sile'yim mi?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #10 TRCONNOR dedi: Roaming klasöründede bunu buldum hocam bunu da sile'yim mi? Genişletmek için tıkla... Evet silin kayıt defterindede kalıntılarını silin: %temp% TEMP bunları da silin
TRCONNOR dedi: Roaming klasöründede bunu buldum hocam bunu da sile'yim mi? Genişletmek için tıkla... Evet silin kayıt defterindede kalıntılarını silin: %temp% TEMP bunları da silin