Reballing Yapılmış Ekran Kartı Alınır Mı?

Deep Inside

Centipat
300 lira civarına ekran kartı ararken reballing işlemi yapılmış bir HD 7870 gördüm. Satıcı, reballing işleminin baştan savma yapılmadığını belirtmiş ilanda. Sizce bu kart alınır mı, piyasada 750 Ti veya dengi bir kart bulamıyorum çünkü. Satanlar da 400-450 (?) gibi komik rakamlara satıyorlar.

Reballing şansa dayalı bir işlemdir, ekran kartınız belki taktığınız an bozulur, belki de yıllarca dayanır.

Yani reballing yapılmış bir ekran kartını almak kumar oynamak gibi bir şeydir. Önermem.

Şu an ne takılı?
AliExpress'ten 750 Ti 270'e geliyor.

Hayır bence alınmaz.
Birkaç ay'a iyice ölür alma.
Reballing şansa dayalı bir işlemdir, ekran kartınız belki taktığınız an bozulur, belki de yıllarca dayanır.

Yani reballing yapılmış bir ekran kartını almak kumar oynamak gibi bir şeydir. Önermem.
Alınmaz. Onun yerine 350-400TL bandında 2. el RX460 filan bakın derim.

Görüşleriniz için teşekkürler.

Şu an ne takılı?
AliExpress'ten 750 Ti 270'e geliyor.

Ekran kartı yok sistemimde. Burayı da düşündüm ama Corona Virüsü mevzusundan dolayı satın almak istemiyorum.

Reballing'in nasıl yapıldığına bağlı. Eğer kullanılan lehim topları kaliteliyse yine götürür. Fakat kalitesiz ise 6 ay sonra bozulabilir.
Yine de almayın derim. Reballing veya Reflow yapılmış bir ekran kartına para vermek kumar gibidir. Tavsiye etmem.

Görüşleriniz için teşekkürler.

Ekran kartı yok sistemimde. Burayı da düşündüm ama Corona Virüsü mevzusundan dolayı satın almak istemiyorum.

Corona gelmez, 3 ürün aldım hiçbirinde coronagiller gelmedi. Zaten kuru yüzeye tutunamıyor. Tutunsa da gümrükte 3 ay beklerken ölür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…