omersmpower Femtopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 4 10 Eylül 2020 #1 Merhabalar, Dizüstü bilgisayarım var. SSD takmak için üzerindeki HDD harddiski söktüm. "Reboot and select proper Boot device" hatası aldım. O zamandan beri harddisk okumuyor. BIOS'a girmiyor. Bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.
Merhabalar, Dizüstü bilgisayarım var. SSD takmak için üzerindeki HDD harddiski söktüm. "Reboot and select proper Boot device" hatası aldım. O zamandan beri harddisk okumuyor. BIOS'a girmiyor. Bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #2 SSD'nin içinde herhangi bir işletim sistemi var mı?
omersmpower Femtopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 4 10 Eylül 2020 #3 S. Çakır dedi: SSD'nin içinde herhangi bir işletim sistemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Boş. Ama Ne Ssd yi Ne de Hdd yi Okumuyor
S. Çakır dedi: SSD'nin içinde herhangi bir işletim sistemi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Boş. Ama Ne Ssd yi Ne de Hdd yi Okumuyor
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #4 Sadece HDD'yi takıp Windows'a girin. Disk yönetimi açıkken SSD'yi takın ve yeni bölüm oluşturmayı deneyin.
Sadece HDD'yi takıp Windows'a girin. Disk yönetimi açıkken SSD'yi takın ve yeni bölüm oluşturmayı deneyin.
omersmpower Femtopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 4 10 Eylül 2020 #5 S. Çakır dedi: Sadece HDD'yi takıp Windows'a girin. Disk yönetimi açıkken SSD'yi takın ve yeni bölüm oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İşte Sorun Orada Hdd de okumuyor. omersmpower dedi: İşte Sorun Orada Hdd de okumuyor. Genişletmek için tıkla... Biosa Girmiyor
S. Çakır dedi: Sadece HDD'yi takıp Windows'a girin. Disk yönetimi açıkken SSD'yi takın ve yeni bölüm oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İşte Sorun Orada Hdd de okumuyor. omersmpower dedi: İşte Sorun Orada Hdd de okumuyor. Genişletmek için tıkla... Biosa Girmiyor
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #6 BIOS ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
omersmpower Femtopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 4 10 Eylül 2020 #7 S. Çakır dedi: BIOS ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Malesef O da Olmadı