Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 6 Mayıs 2021 #11 Ali998 dedi: Yeni bilgisayara değil yeni bir diske ihtiyacınız var. Tabii sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemin kendine hayrı yok özellikler çok düşük 1 gb ram 256 MB ekran kartı 2.00 GHz işlemci artık hiç bişe yapılmıyor.
Ali998 dedi: Yeni bilgisayara değil yeni bir diske ihtiyacınız var. Tabii sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemin kendine hayrı yok özellikler çok düşük 1 gb ram 256 MB ekran kartı 2.00 GHz işlemci artık hiç bişe yapılmıyor.
Fluie Hectopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 146 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #12 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Hocam sistemin kendine hayrı yok özellikler çok düşük 1 gb ram 256 MB ekran kartı 2.00 GHz işlemci artık hiç bişe yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem gerçekten açılmakta bile zorlanıyordur değiştirmekte haklısınız.
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Hocam sistemin kendine hayrı yok özellikler çok düşük 1 gb ram 256 MB ekran kartı 2.00 GHz işlemci artık hiç bişe yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem gerçekten açılmakta bile zorlanıyordur değiştirmekte haklısınız.
Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 6 Mayıs 2021 #13 Fluie dedi: Sistem gerçekten açılmakta bile zorlanıyordur değiştirmekte haklısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bütçem 5500 TL önerebileceğiniz laptop var mı? Farming Simulator 17 veya 19 gibi oyunlar için önerebileceğiniz var mı?
Fluie dedi: Sistem gerçekten açılmakta bile zorlanıyordur değiştirmekte haklısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bütçem 5500 TL önerebileceğiniz laptop var mı? Farming Simulator 17 veya 19 gibi oyunlar için önerebileceğiniz var mı?
Fluie Hectopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 146 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #14 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Hocam benim bütçem 5500 TL önerebileceğiniz laptop var mı? Farming Simulator 17 veya 19 gibi oyunlar için önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir konu açmanızı öneririm,maalesef laptoplar konusunda pek bilgiye sahip değilim.
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Hocam benim bütçem 5500 TL önerebileceğiniz laptop var mı? Farming Simulator 17 veya 19 gibi oyunlar için önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir konu açmanızı öneririm,maalesef laptoplar konusunda pek bilgiye sahip değilim.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 6 Mayıs 2021 #15 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Hocam benim bütçem 5500 TL önerebileceğiniz laptop var mı? Farming Simulator 17 veya 19 gibi oyunlar için önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın hocam. Konu açınca beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim.
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Hocam benim bütçem 5500 TL önerebileceğiniz laptop var mı? Farming Simulator 17 veya 19 gibi oyunlar için önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın hocam. Konu açınca beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim.