"Reboot and select proper boot device" hatası

Anakartın farklı yuvasına takar mısınız M.2'yi ?

İşletim sistemini boot edemiyor yani işletim sistemi çökmüş gibi bir şey format atmayı deneyin veya HDD yerinden oynayıp çıkmış olabilir veyahut da BIOS ayarlarını sıfırlayabilirsin bununla ilgili internette araştırın çözümler mevcut.

İşletim sistemini boot edemiyor yani işletim sistemi çökmüş gibi bir şey format atmayı deneyin veya HDD yerinden oynayıp çıkmış olabilir veyahut da BIOS ayarlarını sıfırlayabilirsin bununla ilgili internette araştırın çözümler mevcut.

Dostum teşekkür ederim ama lütfen ezbere cevap vermeyelim biliyorum bende bazı şeyleri ancak kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor farklı sisteme taktığım zaman ise sorunsuzca çalışyor SSD.

Dostum teşekkür ederim ama lütfen ezbere cevap vermeyelim biliyorum bende bazı şeyleri ancak kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor farklı sisteme taktığım zaman ise sorunsuzca çalışy.

Ezbere değil sebepleri bunlar zaten. HDD kablolarıyla alakalı sorun da olabilir.https://www.webtekno.com/reboot-and-select-proper-boot-device-hatasi-ve-cozumu-h112349.html bu siteye bakın çözersiniz büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı