Nighting is best
Decapat
Daha fazla
Merhabalar, bugün bilgisayarımı her zaman ki gibi açtım ama bir hatayla karşılaştım "reboot and select proper boot device" sonra PC'yi yeniden başlatıp boot menüsüne girip Windows'un kurulu olduğu SSD'yi seçtim ama hatayı hala almaya devam ediyordum ve HDD'yi seçerek falan da denedim ama sonuç alamadım. BIOS'a giriyorum HDD'im ve SSD'im görünüyor neden olduğu hakkında bir fikrim yok cahilimdir biraz bu konularda YouTube'dan izlediklerime göre SSD'nin kablosunu çıkarıp taktım sağlamlaştırdım ama sonuçta SSD görünüyor, BIOS'ta daha alalı 2 ay oluyor SSD'yi. Bilgisayarda en son Windows güncelleştirme yaparak kapatmıştı en son ki işlem oydu ayrıca önceden Hard Disk Sentinel Pro'yu kurup bakmıştım. SSD health %80 idi ama arkadaşımda falan da öyleydi muhtemelen programda sorun vardır demiştim kendi kendime. Acaba sorun SSD mi anakartta mı yoksa SSD ve HDD ki her şey kendi kendine silinmiş mi? Boot menüsünde Windows boot Manager diye HDD gözüküyor ama SSD'ime kurulu Windows YouTube'da boot menüsüne girip Windows'un kurulu olduğu yeri seçiyorlar ve oluyor bende neden olmuyor? Veya çözümü nedir yardımcı olursanız çok sevinirim sistem bilgileri aşağıda.
PC özellikleri;
Anakart: MSI A320M-A Pro.
Ekran kartı: MSI Mech RX 5500 XT 8 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF.
RAM: Crucial Ballistix (2x8) GB 3000MHz.
HDD: Seagate Barracuda 3.5" 1TB SATA 3.0 64MB cache 7200RPM hard disk.
SSD: Kioxia Exceria 240GB SATA 3.0 SSD.
PSU: Rampage Bronze 80 Plus 600W.
PC özellikleri;
Anakart: MSI A320M-A Pro.
Ekran kartı: MSI Mech RX 5500 XT 8 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF.
RAM: Crucial Ballistix (2x8) GB 3000MHz.
HDD: Seagate Barracuda 3.5" 1TB SATA 3.0 64MB cache 7200RPM hard disk.
SSD: Kioxia Exceria 240GB SATA 3.0 SSD.
PSU: Rampage Bronze 80 Plus 600W.
Son düzenleyen: Moderatör: