maxsayne Picopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Bilgisayarim fotoğraftaki gibi bir şey diyor. Acaba nedir? Dosya Ekleri IMG-20230605-WA0015.jpg 105,8 KB · Görüntüleme: 40
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.646 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 BIOS'a girip Boot menüsünde ilk sıraya Windows Boot Manager'i alın.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 6 Haziran 2023 #3 maxsayne dedi: Bilgisayarim fotoğraftaki gibi bir şey diyor. Acaba nedir? Genişletmek için tıkla... HDD kablolarını kontrol et olmaz ise BIOS'tan boot sırasını degiştir.
maxsayne dedi: Bilgisayarim fotoğraftaki gibi bir şey diyor. Acaba nedir? Genişletmek için tıkla... HDD kablolarını kontrol et olmaz ise BIOS'tan boot sırasını degiştir.
maxsayne Picopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #4 N0rvecli dedi: HDD kablolarını kontrol et olmaz ise BIOS'tan boot sırasını degiştir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı N0rvecli dedi: HDD kablolarını kontrol et olmaz ise BIOS'tan boot sırasını degiştir. Genişletmek için tıkla... Windows yüklü olmayabilirmi acaba ? Böyle gözüküyor Dosya Ekleri IMG-20230606-WA0004.jpg 45,3 KB · Görüntüleme: 40
N0rvecli dedi: HDD kablolarını kontrol et olmaz ise BIOS'tan boot sırasını degiştir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı N0rvecli dedi: HDD kablolarını kontrol et olmaz ise BIOS'tan boot sırasını degiştir. Genişletmek için tıkla... Windows yüklü olmayabilirmi acaba ? Böyle gözüküyor
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 6 Haziran 2023 #5 maxsayne dedi: Denedim ama olmadı. Windows yüklü olmayabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Rufus yazılı USB varsa format deneyın bakalım.
maxsayne dedi: Denedim ama olmadı. Windows yüklü olmayabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Rufus yazılı USB varsa format deneyın bakalım.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 6 Haziran 2023 #6 maxsayne dedi: Windows yüklü olmayabilirmi acaba ? Genişletmek için tıkla... Ya diskte donanımsal bir arıza var ya da içerisinde bir işletim sistemi yüklü değil, normalde bilgisayarı kullanıyor muydunuz?
maxsayne dedi: Windows yüklü olmayabilirmi acaba ? Genişletmek için tıkla... Ya diskte donanımsal bir arıza var ya da içerisinde bir işletim sistemi yüklü değil, normalde bilgisayarı kullanıyor muydunuz?
maxsayne Picopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #7 624739 dedi: Ya diskte donanımsal bir arıza var ya da içerisinde bir işletim sistemi yüklü değil, normalde bilgisayarı kullanıyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam windows yükledim sonra. Kapattım yeni hdd taktım Hdd den sonra böyle gözüktü acaba windowsu usb yemi kurdum yada kurmadimmi anlamadim. 520gb lik ssdme yazdiracaktim.
624739 dedi: Ya diskte donanımsal bir arıza var ya da içerisinde bir işletim sistemi yüklü değil, normalde bilgisayarı kullanıyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam windows yükledim sonra. Kapattım yeni hdd taktım Hdd den sonra böyle gözüktü acaba windowsu usb yemi kurdum yada kurmadimmi anlamadim. 520gb lik ssdme yazdiracaktim.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 6 Haziran 2023 #8 maxsayne dedi: Hocam windows yükledim sonra. Kapattım yeni hdd taktım Genişletmek için tıkla... Windows yükledikten sonra eski diski çıkardınız mı yoksa çıkarmadan yeni bir disk mi taktınız?
maxsayne dedi: Hocam windows yükledim sonra. Kapattım yeni hdd taktım Genişletmek için tıkla... Windows yükledikten sonra eski diski çıkardınız mı yoksa çıkarmadan yeni bir disk mi taktınız?
maxsayne Picopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #9 624739 dedi: Windows yükledikten sonra eski diski çıkardınız mı yoksa çıkarmadan yeni bir disk mi taktınız? Genişletmek için tıkla... Çıkartmadan yeni disk taktım.
624739 dedi: Windows yükledikten sonra eski diski çıkardınız mı yoksa çıkarmadan yeni bir disk mi taktınız? Genişletmek için tıkla... Çıkartmadan yeni disk taktım.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 6 Haziran 2023 #10 maxsayne dedi: Çıkartmadan yeni disk taktım. Genişletmek için tıkla... BIOS boot menüsünden SSD yi en yukarı alın, HDD üzerinden boot atma ihtimali var.
maxsayne dedi: Çıkartmadan yeni disk taktım. Genişletmek için tıkla... BIOS boot menüsünden SSD yi en yukarı alın, HDD üzerinden boot atma ihtimali var.