"Reboot and select proper boot device" hatası

pirinç pilavı

Femtopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarımın anakartinda M.2 SSD girişi yok. Onceden hazır almıştım SATA SSD ile çalışıyor benim de depolama alanım yetmediği için yeni bir SSD aldım. Oncekini çıkarıp bunu takınca bu hata ile karsilastim.

Benim bilgisayarımın anakartinda M.2 SSD girişi yok. Onceden hazır almıştım SATA SSD ile çalışıyor benim de depolama alanım yetmediği için yeni bir SSD aldım. Oncekini çıkarıp bunu takınca bu hata ile karsilastim.

İşletim sistemi kurmanız gerekiyor.

Hocam yeni aldığınız SSD'nin içinde işletim sistemi kurulu olması gerekiyor. SSD'yi herhangi bir bilgisayarcıya götürüp ondan içine işletim sistemi kurmasını isterseniz sorununuz çözülecektir.

Bilgisayarını kapat ve BIOS'a gir (genellikle F2, F10 veya Del tuşlarıyla). Ön yükleme sırasını kontrol et ve sabit diski ilk seçenek olarak ayarla sorun giderilir yada teknoloji destek hattı var istersen orayı ara bende ordan destek almıştım birde link buldum bak onuda inceleyebilirsin.

Bilgisayarını kapat ve BIOS'a gir (genellikle F2, F10 veya del tuşlarıyla). Ön yükleme sırasını kontrol et ve sabit diski ilk seçenek olarak ayarla sorun giderilir ya da teknoloji destek hattı var istersen orayı ara bende oradan destek almıştım bir de link buldum bak onu da inceleyebilirsin.

Hocam konuyu tam okumamışsınız sanırım. Eski diskini söküp yenisini takmış ve çok büyük bir ihtimal yeni diskin içinde işletim sistemi kurulu değil o yüzden açılmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı