ASTEPELI Megapat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2017 #1 Bugün PSU değiştirdim ve bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaştım. Acaba kabloları yanlış mı taktım?
Bugün PSU değiştirdim ve bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaştım. Acaba kabloları yanlış mı taktım?
Gjalpar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.228 Çözümler 6 Yer Selendi, Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2017 #2 Boot sırasında HDD'nizi veya SSD'nizi (hangisine sahipseniz) ilk sıraya alın. Kaydedip çıkın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Boot sırasında HDD'nizi veya SSD'nizi (hangisine sahipseniz) ilk sıraya alın. Kaydedip çıkın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
ASTEPELI Megapat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2017 #3 Silinen üye dedi: Boot sırasında HDD'nizi veya SSD'nizi (hangisine sahipseniz) ilk sıraya alın. Kaydedip çıkın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... HDD boot sırasında 1. Ayrıca biosta SATA1'de CD-ROM görünürken SATA2'de HDD görünmüyor
Silinen üye dedi: Boot sırasında HDD'nizi veya SSD'nizi (hangisine sahipseniz) ilk sıraya alın. Kaydedip çıkın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... HDD boot sırasında 1. Ayrıca biosta SATA1'de CD-ROM görünürken SATA2'de HDD görünmüyor