Merhabalar. PC'de böyle bir hata aldık. Disk kablolarını kontrol ettik, ayarları F9'la default ayarlara aldık, sıralamayı düzenleyip ilk sıraya HDD'yi almamıza rağmen PC her açılıp kapandığında sıralama değişiyor ve aynı hatayı veriyor. BIOS ekran görüntülerini ekliyorum. Bu konuda ne yapabiliriz?
Merhabalar. PC'de böyle bir hata aldık. Disk kablolarını kontrol ettik, sıralamayı düzenleyip ilk sıraya HDD'yi almamıza rağmen PC her açılıp kapandığında sıralama değişiyor ve aynı hatayı veriyor. BIOS ekran görüntülerini ekliyorum. Bu konuda ne yapabiliriz?
1. Boot sevice i flopy yerine SATA Samsung yap. 3. resimde 2. siradakini 1. sıraya alman lazım kısaca. Çünkü şuan HDD den değilde floppy üzerinden boot etmeye ayarli.
1. Boot sevice i flopy yerine SATA Samsung yap. 3. resimde 2. siradakini 1. sıraya alman lazım kısaca. Çünkü şu an HDD'den değil de floppy üzerinden Boot etmeye ayarli.
Hocam olmadı.
Güncelleme geçiyorum. Boot sıralaması eskisi gibi her açılışta değişmiyor. Floopy sürücüsünü devre dışı bıraktık ama buna rağmen aynı hatayı almaya devam ediyoruz. Windows kurulu ama yanlışlıkla Windows dosyaları içinden bazı klasörlerin silinmiş olması böyle bir şeye neden olur mu? @300434 hocam hepsini yaptık maalesef olmadı. Başka bir öneriniz var mı?