Çözüldü Reboot And Select Proper Boot Device or İnsert Boot Media İn Selected Boot Device Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yavuz009

Hectopat
  • 1Bilgisayarıda her şey normal. Format atmaya kalktım Windows 7 USB DVD tool ile Windows 8.1 ISO dosayasını USB'ye yazdırdım. 2 farklı USB'ye de yazdırdım fakat nafile. BIOS'tan USB'yi seçtiğimde ''Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device'' hatasını alıyorum.
  • 1-Bütün USB girişlerini denedim.
  • 2-Bilgisayara takılı olan bütün USB'leri çıkararak denedim.
  • Şimdi unetbootin ile deniyorum.
  • Ben formatı Windows 8.1'in içinden yine attım ama şu an çok tedirginim. Bigisayar bozulsa format atamıyacam.
  • İkinci sorunum ise bilgisayarım her türü dolu CD, DVD okuyor fakat boş CD takıp neroya girsem CD yokmuş gibi davranıyor. (Bilgisayarımdan girmeye çalıştığımda ise 30 sn filan bekliyor ama açmıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam bir de öyle deniyim. Ayarları nasıl yapayım rufusta?

Ben UEFI kurmayacağım.

Ben az önce live 8.1 ile Rufus denedim gayet iyi çalıştırdı. 2 ihtimal kaldı ya benim ISO dosaysı bozuk ya da program şimdi aynı ISO dosyasını Rufus ile yazdırcam yine çalışmaz ise IOS dosyası çöpe.

Evet Rufus ile kurdum, sonuç başarılı. Sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı