TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #1 Kameraya ne olmuş anlamadım. Yarım saattir bekliyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri 1595328759808-752102198.jpg 819,3 KB · Görüntüleme: 65
Kameraya ne olmuş anlamadım. Yarım saattir bekliyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.128 Makaleler 2 Çözümler 16 21 Temmuz 2020 #2 Bios'tan diski ilk sıraya alın.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #3 ilginç kamerayla ilgisi yok yazıların, kamerayla olan bağlantıyı nasıl kurdunuz.
TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #4 zKEBAB dedi: Bios'tan diski ilk sıraya alın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılmıyor ki BIOS'a nasıl girebilirim? fersend dedi: ilginç kamerayla ilgisi yok yazıların, kamerayla olan bağlantıyı nasıl kurdunuz. Genişletmek için tıkla... Ne dediğini tam anlamadım.
zKEBAB dedi: Bios'tan diski ilk sıraya alın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılmıyor ki BIOS'a nasıl girebilirim? fersend dedi: ilginç kamerayla ilgisi yok yazıların, kamerayla olan bağlantıyı nasıl kurdunuz. Genişletmek için tıkla... Ne dediğini tam anlamadım.
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 21 Temmuz 2020 #5 TahaBey7 dedi: Kameraya ne olmuş anlamadım. Yarım saattir bekliyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... HDD bozulmuş olabilir. BIOS'dan HDD'yi görebiliyor musun eğer görüyosan USB ile yeni işletim sistemi kur. TahaBey7 dedi: Bilgisayar açılmıyor ki BIOS'a nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartın markası ne ?
TahaBey7 dedi: Kameraya ne olmuş anlamadım. Yarım saattir bekliyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... HDD bozulmuş olabilir. BIOS'dan HDD'yi görebiliyor musun eğer görüyosan USB ile yeni işletim sistemi kur. TahaBey7 dedi: Bilgisayar açılmıyor ki BIOS'a nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartın markası ne ?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.128 Makaleler 2 Çözümler 16 21 Temmuz 2020 #6 TahaBey7 dedi: Bilgisayar açılmıyor ki BIOS'a nasıl girebilirim? Ne dediğini tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının modelini internete yaz BIOS tuşunu bul. Sistem açılırken o pusa sürekli bas fotoğraf gönder.
TahaBey7 dedi: Bilgisayar açılmıyor ki BIOS'a nasıl girebilirim? Ne dediğini tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının modelini internete yaz BIOS tuşunu bul. Sistem açılırken o pusa sürekli bas fotoğraf gönder.
TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #7 canbeyxd dedi: HDD bozulmuş olabilir. BIOS'dan HDD'yi görebiliyor musun eğer görüyosan USB ile yeni işletim sistemi kur. Genişletmek için tıkla... Sanırımı dediğin gibi HDD bozuldu. Kablo ayağıma takıldı bilgisayar yere düştü. Zaten ondan sonra oldu. zKEBAB dedi: Bilgisayarının modelini internete yaz BIOS tuşunu bul. Sistem açılırken o pusa sürekli bas fotoğraf gönder. Genişletmek için tıkla... BIOS' a girdim şimdi ne yapacağım?
canbeyxd dedi: HDD bozulmuş olabilir. BIOS'dan HDD'yi görebiliyor musun eğer görüyosan USB ile yeni işletim sistemi kur. Genişletmek için tıkla... Sanırımı dediğin gibi HDD bozuldu. Kablo ayağıma takıldı bilgisayar yere düştü. Zaten ondan sonra oldu. zKEBAB dedi: Bilgisayarının modelini internete yaz BIOS tuşunu bul. Sistem açılırken o pusa sürekli bas fotoğraf gönder. Genişletmek için tıkla... BIOS' a girdim şimdi ne yapacağım?
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 21 Temmuz 2020 #8 TahaBey7 dedi: Sanırımı dediğin gibi HDD bozuldu. Kablo ayağıma takıldı bilgisayar yere düştü. Zaten ondan sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Anakart modelini söylersen HDD'nin bozulup bozulmadığını anlarız.
TahaBey7 dedi: Sanırımı dediğin gibi HDD bozuldu. Kablo ayağıma takıldı bilgisayar yere düştü. Zaten ondan sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Anakart modelini söylersen HDD'nin bozulup bozulmadığını anlarız.
TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #9 canbeyxd dedi: Anakart modelini söylersen HDD'nin bozulup bozulmadığını anlarız. Genişletmek için tıkla... Yazılımdan gram anlamıyorum; nereden bakılıyor, söyler misin?
canbeyxd dedi: Anakart modelini söylersen HDD'nin bozulup bozulmadığını anlarız. Genişletmek için tıkla... Yazılımdan gram anlamıyorum; nereden bakılıyor, söyler misin?
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 21 Temmuz 2020 #10 TahaBey7 dedi: BIOS'a girdim şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf gönder.