burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 23 Mayıs 2020 #1 Boot option 1'de HDD seçili olmasına rağmen aynı hatayı alıyorum üstüne üstlük CD ile format atayım dedim orijinal Win7 CD'si onu da Boot 1'e koydum ama hala bu hatayı alıyorum.
Boot option 1'de HDD seçili olmasına rağmen aynı hatayı alıyorum üstüne üstlük CD ile format atayım dedim orijinal Win7 CD'si onu da Boot 1'e koydum ama hala bu hatayı alıyorum.
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #2 Cd' ile olmuyorsa flash belleğe rufus ile yazdırıp kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 23 Mayıs 2020 #3 Deathadder dedi: CD' ile olmuyorsa flash belleğe Rufus ile yazdırıp kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam PC hiç açılmıyor flashın içine de Jailbreak programları kurulmuştu o yüzden yapamıyorum başka bir şey önerebilir misin? Artı 0 Eksi
Deathadder dedi: CD' ile olmuyorsa flash belleğe Rufus ile yazdırıp kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam PC hiç açılmıyor flashın içine de Jailbreak programları kurulmuştu o yüzden yapamıyorum başka bir şey önerebilir misin?
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #4 burke35 dedi: Hocam PC hiç açılmıyor flashın içine de Jailbreak programları kurulmuştu o yüzden yapamıyorum başka bir şey önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Başka önerebileceğim bir seçenek maalesef bulunmuyor bir arkadaşına veya bilgisayarcıya yaptırabilirsin. Artı 0 Eksi
burke35 dedi: Hocam PC hiç açılmıyor flashın içine de Jailbreak programları kurulmuştu o yüzden yapamıyorum başka bir şey önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Başka önerebileceğim bir seçenek maalesef bulunmuyor bir arkadaşına veya bilgisayarcıya yaptırabilirsin.
KS KS burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 23 Mayıs 2020 #5 Deathadder dedi: Başka önerebileceğim bir seçenek maalesef bulunmuyor bir arkadaşına veya bilgisayarcıya yaptırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şöyle yapsak mesela olur mu Android cihazıma USB bağlama aparatı var Android cihaza kurulum dosyalarını atıp USB ile Boot yapsam olabilir mi? Artı 0 Eksi
Deathadder dedi: Başka önerebileceğim bir seçenek maalesef bulunmuyor bir arkadaşına veya bilgisayarcıya yaptırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şöyle yapsak mesela olur mu Android cihazıma USB bağlama aparatı var Android cihaza kurulum dosyalarını atıp USB ile Boot yapsam olabilir mi?
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #6 Olmuyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 23 Mayıs 2020 #7 Deathadder dedi: Olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu hocam yine de atayım size. Deathadder dedi: Olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu hocam yinede atıyım size Dosya Ekleri image.jpg 1,1 MB · Görüntüleme: 96 Artı 0 Eksi
Deathadder dedi: Olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu hocam yine de atayım size. Deathadder dedi: Olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu hocam yinede atıyım size
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #8 Windows bir bilgisayarda rufus programı yardımı ile yapılıyor idi. Artı 0 Eksi
KS KS burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 23 Mayıs 2020 #9 Deathadder dedi: Windows bir bilgisayarda Rufus programı yardımı ile yapılıyor idi. Genişletmek için tıkla... Direk ISO dosyalarını atıp denesem olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
Deathadder dedi: Windows bir bilgisayarda Rufus programı yardımı ile yapılıyor idi. Genişletmek için tıkla... Direk ISO dosyalarını atıp denesem olabilir mi acaba?