Merhabalar öncelikle başlığı...AiO PC'de çalışmaması hk. Şeklinde yazmam gerekiyordu yanlış tabir kullanmışım.
Normal masaüstü bilgisayarımda kullandığım SSD'mi, HDD'si bozulan all in One PC'me takıp açmaya çalıştığımda reboot and select proper device hatası ile karşılaşıyorum. Geleneksek yöntemleri denememe rağmen çalışmadı.
BIOS ayarlarını sıfırladım olmadı. YouTube'da bayağı yöntemleri denedim olmadı. BIOS ayarlarına girdiğimde ilk seçenek olarak Toshiba marka SSD'mi seçtim. Ayrıca Toshiba SSD'mi boot menüsünde de görmekteyim. ESC ile boot menüsüne tıklayarak bile Windows'u açmayı beceremiyorum. İlgili SSD'de Windows yüklü ve başka bir bilgisayarda gayet rahatça giriş yapabiliyorum. Acaba AiO bilgisayarım eski olduğu için SSD'yi görse bile açmıyor olabilir mi?
Cevaplarınız için teşekkürler.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Yeni bir SSD alıp paylaştığınız linkteki gibi Windows'u ona yüklersem SSD'im AiO PC'de açılacaktır anladığım kadarıyla? Mevcut SSD'mi 2016 yılında almıştım o zamandan beri kullanıyorum. @Yener K.
Yeni bir SSD alıp paylaştığınız linkteki gibi Windows'u ona yüklersem SSD'im AiO PC'de açılacaktır anladığım kadarıyla? Mevcut SSD'mi 2016 yılında almıştım o zamandan beri kullanıyorum. @Yener K.