T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.559 Çözümler 5 2 Ekim 2023 #11 Mahremiyet hakkında korkun varsa Qubes üstüne sanal makineden Whonix kur.
socialmadness Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #12 Turkıye anlasması dedi: Mahremiyet hakkında korkun varsa Qubes üstüne sanal makineden Whonix kur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bunu nasıl yapabilirim işletim sistemim Windows 10
Turkıye anlasması dedi: Mahremiyet hakkında korkun varsa Qubes üstüne sanal makineden Whonix kur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bunu nasıl yapabilirim işletim sistemim Windows 10
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.559 Çözümler 5 2 Ekim 2023 #13 socialmadness dedi: Teşekkür ederim bunu nasıl yapabilirim işletim sistemim Windows 10 Genişletmek için tıkla... İlla Windows kullanacaksan virtualbox, vmware vb yardımı ile Whonix kurabilirsin.
socialmadness dedi: Teşekkür ederim bunu nasıl yapabilirim işletim sistemim Windows 10 Genişletmek için tıkla... İlla Windows kullanacaksan virtualbox, vmware vb yardımı ile Whonix kurabilirsin.
socialmadness Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #14 Turkıye anlasması dedi: İlla Windows kullanacaksan virtualbox, vmware vb yardımı ile Whonix kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler!
Turkıye anlasması dedi: İlla Windows kullanacaksan virtualbox, vmware vb yardımı ile Whonix kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler!