Çözüldü ''reCAPTCHA'ya ulaşılamıyor. Bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin.'' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Loyp

Hectopat
Yer
Bakü
Daha fazla  
Ne zaman ben robot değilim doğrulaması yapsam bu sorunla karşılaşıyorum.

Çözüm
kullanmış olduğun tarayıcıdaki tüm eklentileri devre dışı bırakıp öyle denemeni istiyorum vpn ve proxy kullanıyorsun onlarıda devre dışı bırakmanı tavsiye ederim bunları yaptıktan sonra şu yönergeleri takip et
cmd yönetici olarak aç ve tek tek bu komutları gir ve pcyi yeniden başlat

* netsh winsock reset
* netsh int ip reset
* ipconfig /release
* ipconfig /renew
* ipconfig /flushdns

umarım faydalı olur.
Sayfayı yeniden yükle F12 Yap büyük ihtimal ikinci doğrulamada düzelir.Sorununu daha detaylı açıklarsan yardım etmek isterim.

Sayfayı yeniden yükle F12 Yap büyük ihtimal ikinci doğrulamada düzelir.Sorununu daha detaylı açıklarsan yardım etmek isterim.
Sayfayı yenilememe rağmen olmuyor. Hata robot doğrulamasına tıkladıktan sonra üstte ''bilmem ne web sitesinin mesajı'' geliyor

kullanmış olduğun tarayıcıdaki tüm eklentileri devre dışı bırakıp öyle denemeni istiyorum vpn ve proxy kullanıyorsun onlarıda devre dışı bırakmanı tavsiye ederim bunları yaptıktan sonra şu yönergeleri takip et
cmd yönetici olarak aç ve tek tek bu komutları gir ve pcyi yeniden başlat

* netsh winsock reset
* netsh int ip reset
* ipconfig /release
* ipconfig /renew
* ipconfig /flushdns

umarım faydalı olur.

Çözüm
Eklentileri devre dışı bıraktıktan sonra hata çözüldü teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…