vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 24 Mart 2020 #1 Bu mesaj, moderasyon tarafından taşınarak konu haline getirilmiştir. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Merhaba, sunucu yazılımındaki bir sorunu tespit etmek için kısa süreliğine yeni sürüme geçeceğiz. Bu esnada konulara girmek 5sn sürebilir. Tahmini sona erme zamanı: 15:30 Anlayışınız için teşekkürler. Bilginize. Genişletmek için tıkla... Recep Abi, merhaba sana nerden ulaşabilirim acaba? Merak ettiğim bir konu var da. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2020
Bu mesaj, moderasyon tarafından taşınarak konu haline getirilmiştir. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Merhaba, sunucu yazılımındaki bir sorunu tespit etmek için kısa süreliğine yeni sürüme geçeceğiz. Bu esnada konulara girmek 5sn sürebilir. Tahmini sona erme zamanı: 15:30 Anlayışınız için teşekkürler. Bilginize. Genişletmek için tıkla... Recep Abi, merhaba sana nerden ulaşabilirim acaba? Merak ettiğim bir konu var da.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Mart 2020 #2 Teknik bir soru ise konu açabilirsin.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 24 Mart 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Teknik bir soru ise konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teknik bir sorun değil. Bilgisayarda silinen dosyaların nereye gittiğini merak ediyordum, konu açtım şimdi bakarsanız sevinirim.
Recep Baltaş dedi: Teknik bir soru ise konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teknik bir sorun değil. Bilgisayarda silinen dosyaların nereye gittiğini merak ediyordum, konu açtım şimdi bakarsanız sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Mart 2020 #4 Silinen üye dedi: Teknik bir sorun değil. Bilgisayarda silinen dosyaların nereye gittiğini merak ediyordum, konu açtım şimdi bakarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teknik bir soru.
Silinen üye dedi: Teknik bir sorun değil. Bilgisayarda silinen dosyaların nereye gittiğini merak ediyordum, konu açtım şimdi bakarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teknik bir soru.