Recep Baltaş askerliğini nerede yaptı?

Kendisiyle tertipiz. Bizzat california'da Google tesislerinde askerliğimizi yaptık.

Askerlik boş bir şey zaten, gelişmemiş ülkelerde var artık. Profesyonel ordu olması gerekir.
Güney Kore, İsrail, Avusturya, İsviçre, Finlandiya, Norveç, İsveç gelişmemiş mi oldu şimdi? Özellikle Güney Kore ve İsrail'e bakarsan yanı başında tehlike olan ülkeler olduğunu görürsün. Profil fotoğrafındaki adam da şuan askerliğin zorunly olmasını isterdi eminim.

Zorunlu olsa bile bu kadar uzun olmaması lazım. 1 ay yeterli bir süre. 2 yıl yaptırıyorlardı şaka gibi. Bir de her insan savaşçı doğmaz, bazı insanlarda beden gücü zayıf, beyin gücü güçlüdür.

Recep abi nasıl biriydi hocam, tanklara UEFI yükler miydi?

Tabii yüklerdi. Aynı anda 25 tanka UEFI yüklediği hatırlıyorum. Guiness rekorlar kitabına aynı anda en fazla UEFI yükleyen adam olarak geçmek hayaliydi.

Askerlik boş bir şey zaten, gelişmemiş ülkelerde var artık. Profesyonel ordu olması gerekir.
Hocam şahsen bu görüşünüzde katılmadığım şeyler var. (Profesyonel ordu bencede olması gerekiyor o konuda bir şey diyemem.) Öncelikle askerlik bence boş bir şey olmadığını aksine gerekli bir şey olduğunu düşünüyorum. Örneğin acemi birliğinden kısa bir örnek vermek gerekirse askerlere silah eğitimleri veriliyor ve bu eğitim devlet için önemli bir eğitim olduğunu düşünüyorum çünkü herhangi bir olağanüstü durumlarda bu eğitim lazım olabilir. Mesela savaş gibi bir durumda ek insan gücü gerekebilir ve bu durumda o eğitimleri vermek zaman kaybı olur.

La 1 ay eğitimle seni bir yere bıraksalar üstün görev yapabilecek misin? Yine 16 yaşa takıldık sitede yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…