Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #12 Siparişi nasıl iptal edebilirim peki ?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 2 Mayıs 2014 #13 Siparisi verdiysen, sorun etme. Faturani ve tum parcalari sana en yakin vatan subesine gotur, montajini yapsinlar.
Siparisi verdiysen, sorun etme. Faturani ve tum parcalari sana en yakin vatan subesine gotur, montajini yapsinlar.
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #14 Aman vatana montaj yaptırmam ben arkadaşım yaptırmıştı montajını bazı parçaları yanlış yere takmışlar. Ben bulurum bir yerde yaptırırım montajı. Teşekkür ederim bilgi için kesin değil mi, internete özel yazan parçalar mağazada aynı fiyatta değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
Aman vatana montaj yaptırmam ben arkadaşım yaptırmıştı montajını bazı parçaları yanlış yere takmışlar. Ben bulurum bir yerde yaptırırım montajı. Teşekkür ederim bilgi için kesin değil mi, internete özel yazan parçalar mağazada aynı fiyatta değil mi?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 2 Mayıs 2014 #15 Evet, öyle. Dikkat edin bilgisayar parçalarınız eksik gelmesin yaparken. Benim önerim, kendiniz yapmanız. Bakın burada nasıl anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet, öyle. Dikkat edin bilgisayar parçalarınız eksik gelmesin yaparken. Benim önerim, kendiniz yapmanız. Bakın burada nasıl anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #16 O değilde şu termal macunu sürerken biraz korkum var
n.tuna Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 426 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2014 #17 Stock soğutucu kullanacaksan sürülmüş bir şekilde gelmesi lazım.
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #18 Oğulcan sen nerede oturuyorsun, bilgisayar montaj yapabilir misin, kaç yaşındasın ? Stock fan kullan cam ama sonradan değiştireceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
Oğulcan sen nerede oturuyorsun, bilgisayar montaj yapabilir misin, kaç yaşındasın ? Stock fan kullan cam ama sonradan değiştireceğim.
BATTLEFIELD ENGİN47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 1.313 Makaleler 13 2 Mayıs 2014 #19 Eğer istanbul'da bulunuyorsan yerinde olsam Recep Bey'in bürosuna gider onunla görüşürdüm.
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #20 Evet İstanbul'da oturuyorum Ataşehir'de. Nerede bulabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014