Ferreci Hectopat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2015 #11 Windst dedi: Nasıl yani anlamadım? @Mert O sadece bir abartı idi. Genişletmek için tıkla... R işareti (reverse) araçlarda geri vites oluyor ondan bahsetmiş
Windst dedi: Nasıl yani anlamadım? @Mert O sadece bir abartı idi. Genişletmek için tıkla... R işareti (reverse) araçlarda geri vites oluyor ondan bahsetmiş
Ömer Erten Kilopat Katılım 3 Nisan 2013 Mesajlar 777 22 Eylül 2015 #12 Bence çok güzel espiri kutlarım hocam.
Xamazunga Kilopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 838 Makaleler 1 Yer Adana, Turkey 23 Eylül 2015 #13 Herkese teşekkür ediyorum ama artık daha konuyu hortlatmayalım.
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 23 Eylül 2015 #14 ''Konu hortlatmak'' ne demek?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2015 #15 Hortlamak ne demek diye sormanız lazım. Hortlamak, ölmüş bir canlının yeniden doğarak gündeme gelmesine denir.
Hortlamak ne demek diye sormanız lazım. Hortlamak, ölmüş bir canlının yeniden doğarak gündeme gelmesine denir.
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 23 Eylül 2015 #16 SypeR dedi: Hortlamak ne demek diye sormanız lazım. Hortlamak, ölmüş bir canlının yeniden doğarak gündeme gelmesine denir. Genişletmek için tıkla... Yani ölmüş bir konuya mesaj yazarak yeniden canladırmak anlamına geliyor o zaman Sosyal'de en eski konulardan birine gidip hortlatsam mı acaba? Şaka şaka
SypeR dedi: Hortlamak ne demek diye sormanız lazım. Hortlamak, ölmüş bir canlının yeniden doğarak gündeme gelmesine denir. Genişletmek için tıkla... Yani ölmüş bir konuya mesaj yazarak yeniden canladırmak anlamına geliyor o zaman Sosyal'de en eski konulardan birine gidip hortlatsam mı acaba? Şaka şaka
ismett08 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2015 #17 Windst dedi: Sosyal'de en eski konulardan birine gidip hortlatsam mı acaba? Şaka şaka Genişletmek için tıkla... Normalde ceza sebebidir. Technopat'ta böyle bir kural varmı bilmiyorum ama.
Windst dedi: Sosyal'de en eski konulardan birine gidip hortlatsam mı acaba? Şaka şaka Genişletmek için tıkla... Normalde ceza sebebidir. Technopat'ta böyle bir kural varmı bilmiyorum ama.
Xamazunga Kilopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 838 Makaleler 1 Yer Adana, Turkey 24 Eylül 2015 #18 En son mesaj Ağustos'da yazılmıştı. O yüzden dedim. @Windst benim hobimdir facebook gruplarında yapılmış bir capsi atan kişiye aşağıda olan resimde ki gibi yapmak.
En son mesaj Ağustos'da yazılmıştı. O yüzden dedim. @Windst benim hobimdir facebook gruplarında yapılmış bir capsi atan kişiye aşağıda olan resimde ki gibi yapmak.