E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Ocak 2022 #71 BİOS'a girip ayar yapmalıyız zira Windows 11 TPM'i açmamızı gerektiriyor.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 2 Mayıs 2022 #72 B 52 Stratofortress dedi: "Lan çekimde yamuk mu yapıyon bize? Nediyon lan sen? La ş*******e bak, haber versene, kapat lan kapıyı kapat, kapıyı kapat kapıyı. Dövecem seni, kapıyı kapat." İlgili video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayak üstü ban yemem umarım. Genişletmek için tıkla... Videodaki gerçekten Recep Baltaş mi?
B 52 Stratofortress dedi: "Lan çekimde yamuk mu yapıyon bize? Nediyon lan sen? La ş*******e bak, haber versene, kapat lan kapıyı kapat, kapıyı kapat kapıyı. Dövecem seni, kapıyı kapat." İlgili video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayak üstü ban yemem umarım. Genişletmek için tıkla... Videodaki gerçekten Recep Baltaş mi?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 2 Mayıs 2022 #73 One Face dedi: Videodaki gerçekten Recep Baltaş mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #74 Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş ben Ali Güngör...
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Mayıs 2022 #75 tecnoemo dedi: Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş ben Ali Güngör... Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş ben Ali Güngör mü diyor?
tecnoemo dedi: Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş ben Ali Güngör... Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş ben Ali Güngör mü diyor?
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2022 #76 RUSHTOB dedi: Recep Baltaş ben Ali Güngör mü diyor? Genişletmek için tıkla... Klasik video girişleri ama şuan çokta yapmıyorlar o girişi Yazdığım yazı gibi giriş yapıyorlar.
RUSHTOB dedi: Recep Baltaş ben Ali Güngör mü diyor? Genişletmek için tıkla... Klasik video girişleri ama şuan çokta yapmıyorlar o girişi Yazdığım yazı gibi giriş yapıyorlar.
ahmedemirel Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #77 Enerjiyi verelim.
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 27 Kasım 2022 #78 Hiç açılmıyor. Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hiç açılmıyor. Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
QSYGEnN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 325 Yer Antalya 27 Kasım 2022 #79 -Ben Recep. -Ben Ali. -Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız. Değil mi Ali? -Evet Recep bugün gerçekten de UEFI bir Windows toplayacağız. -Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor, değil mi Recep? -Evet Ali bu anakartımız sahiden de yanında aparatlarıyla geliyor. Dilersen şimdi sistem testlerine geçelim Recep. -Geçelim bakalım Ali. Shadow of War oynuyoruz burada bir ork var gördüğün gibi. Öyle değil mi Ali? -Evet Recep orada gerçekten de bir ork var. Şimdi vuruyorum onu Ali... Vurdum onu değil mi Ali? -Evet Recep Gerçekten de vurdun onu. -Bu yeni topladığımız sistem hakkında ne düşünüyorsun Ali? -Evet Recep gerçekten de öyle. Öyle değil mi Recep? -Evet Ali gerçekten de öyle. Öyle değil mi Ali? -Evet Recep gerçekten de öyle.
-Ben Recep. -Ben Ali. -Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız. Değil mi Ali? -Evet Recep bugün gerçekten de UEFI bir Windows toplayacağız. -Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor, değil mi Recep? -Evet Ali bu anakartımız sahiden de yanında aparatlarıyla geliyor. Dilersen şimdi sistem testlerine geçelim Recep. -Geçelim bakalım Ali. Shadow of War oynuyoruz burada bir ork var gördüğün gibi. Öyle değil mi Ali? -Evet Recep orada gerçekten de bir ork var. Şimdi vuruyorum onu Ali... Vurdum onu değil mi Ali? -Evet Recep Gerçekten de vurdun onu. -Bu yeni topladığımız sistem hakkında ne düşünüyorsun Ali? -Evet Recep gerçekten de öyle. Öyle değil mi Recep? -Evet Ali gerçekten de öyle. Öyle değil mi Ali? -Evet Recep gerçekten de öyle.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Kasım 2022 #80 QSYGEnN dedi: -Ben Recep. -Ben Ali. -Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız. Değil mi Ali? -Evet Recep bugün gerçekten de UEFI bir Windows toplayacağız. -Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor, değil mi Recep? -Evet Ali bu anakartımız sahiden de yanında aparatlarıyla geliyor. Dilersen şimdi sistem testlerine geçelim Recep. -Geçelim bakalım Ali. Shadow of War oynuyoruz burada bir ork var gördüğün gibi. Öyle değil mi Ali? -Evet Recep orada gerçekten de bir ork var. Şimdi vuruyorum onu Ali... Vurdum onu değil mi Ali? -Evet Recep Gerçekten de vurdun onu. -Bu yeni topladığımız sistem hakkında ne düşünüyorsun Ali? -Evet Recep gerçekten de öyle. Öyle değil mi Recep? -Evet Ali gerçekten de öyle. Öyle değil mi Ali? -Evet Recep gerçekten de öyle. Genişletmek için tıkla... Ciddi jacop Technopat RP YouTube'da böyle bir video buldum. Siz neler düşünüyorsunuz? www.technopat.net
QSYGEnN dedi: -Ben Recep. -Ben Ali. -Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız. Değil mi Ali? -Evet Recep bugün gerçekten de UEFI bir Windows toplayacağız. -Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor, değil mi Recep? -Evet Ali bu anakartımız sahiden de yanında aparatlarıyla geliyor. Dilersen şimdi sistem testlerine geçelim Recep. -Geçelim bakalım Ali. Shadow of War oynuyoruz burada bir ork var gördüğün gibi. Öyle değil mi Ali? -Evet Recep orada gerçekten de bir ork var. Şimdi vuruyorum onu Ali... Vurdum onu değil mi Ali? -Evet Recep Gerçekten de vurdun onu. -Bu yeni topladığımız sistem hakkında ne düşünüyorsun Ali? -Evet Recep gerçekten de öyle. Öyle değil mi Recep? -Evet Ali gerçekten de öyle. Öyle değil mi Ali? -Evet Recep gerçekten de öyle. Genişletmek için tıkla... Ciddi jacop Technopat RP YouTube'da böyle bir video buldum. Siz neler düşünüyorsunuz? www.technopat.net