Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2014 #11 Çeşitli firmalardan inceleme için aldığı ürünlerde genellikle Windows 8 yüklü. Emou'nun dediği gibi, o videoların zamanında Windows 8.1 olmayabilir.
Çeşitli firmalardan inceleme için aldığı ürünlerde genellikle Windows 8 yüklü. Emou'nun dediği gibi, o videoların zamanında Windows 8.1 olmayabilir.
D dieforhsyn07 Ziyaretçi 9 Mart 2014 #12 Emou dedi: Onlar eski olmasın? Güncel olmayan bir işletim sistemini Recep Baltaş kullanmaz. Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat ne bileyim yani ben 8.1 pek sevmedim eğer Recep Baltaş abimiz de 8 kullanıyorsa ben de 8 yükleyeceğim.
Emou dedi: Onlar eski olmasın? Güncel olmayan bir işletim sistemini Recep Baltaş kullanmaz. Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat ne bileyim yani ben 8.1 pek sevmedim eğer Recep Baltaş abimiz de 8 kullanıyorsa ben de 8 yükleyeceğim.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 9 Mart 2014 #13 dieforhsyn07 dedi: Olabilir fakat ne bileyim yani ben 8.1 pek sevmedim eğer Recep Baltaş abimiz de 8 kullanıyorsa ben de 8 yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... 8 veya 8.1 fark etmez. Fakat her zaman en güncel olan daha iyidir. Sana Recep Baltaş'ın da bizim de tavsiyemiz 8.1 olacaktır.
dieforhsyn07 dedi: Olabilir fakat ne bileyim yani ben 8.1 pek sevmedim eğer Recep Baltaş abimiz de 8 kullanıyorsa ben de 8 yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... 8 veya 8.1 fark etmez. Fakat her zaman en güncel olan daha iyidir. Sana Recep Baltaş'ın da bizim de tavsiyemiz 8.1 olacaktır.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2014 #14 Windows 8.1 de kurabilirsin, 8.0 da. Recep Abi ikisini de uzun zamandır kullanmakta zaten.
Hadi Hectopat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 472 9 Mart 2014 #15 dieforhsyn07 dedi: Olabilir fakat ne bileyim yani ben 8.1 pek sevmedim eğer Recep Baltaş abimiz de 8 kullanıyorsa ben de 8 yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Recep bey MS-DOS kullansa sende MS-DOS mu kuracaksın?
dieforhsyn07 dedi: Olabilir fakat ne bileyim yani ben 8.1 pek sevmedim eğer Recep Baltaş abimiz de 8 kullanıyorsa ben de 8 yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Recep bey MS-DOS kullansa sende MS-DOS mu kuracaksın?
Edenclaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1.228 Makaleler 2 Yer İstanbul Taksim Daha fazla Meslek Mühendis 9 Mart 2014 #16 Baltaş OS V2.0 kullanıyormuş. Bilgisini aldım.
D dieforhsyn07 Ziyaretçi 9 Mart 2014 #17 TC Alperen Şahin dedi: 8 veya 8.1 fark etmez. Fakat her zaman en güncel olan daha iyidir. Sana Recep Baltaş'ın da bizim de tavsiyemiz 8.1 olacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok sinir bozucu mesela sağ üste gidince ara, paylaşım, başlangıç falan çıkar ya ben de çıkmıyor çıkıyor da birden gidiyor durduk yere. 8 de böyle bir şey yoktu. Bir de 8 de kötü bir özellik başlangıç ekranını masaüstü ekranı yapamıyoruz. - - - Güncellendi - - - Alipat dedi: Recep bey MS-DOS kullansa sende MS-DOS mu kuracaksın? Genişletmek için tıkla... Evet bir bildiği vardır. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2014
TC Alperen Şahin dedi: 8 veya 8.1 fark etmez. Fakat her zaman en güncel olan daha iyidir. Sana Recep Baltaş'ın da bizim de tavsiyemiz 8.1 olacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok sinir bozucu mesela sağ üste gidince ara, paylaşım, başlangıç falan çıkar ya ben de çıkmıyor çıkıyor da birden gidiyor durduk yere. 8 de böyle bir şey yoktu. Bir de 8 de kötü bir özellik başlangıç ekranını masaüstü ekranı yapamıyoruz. - - - Güncellendi - - - Alipat dedi: Recep bey MS-DOS kullansa sende MS-DOS mu kuracaksın? Genişletmek için tıkla... Evet bir bildiği vardır.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2014 #19 8.1 kullanıyor. Ayrıca siz niye değiştirme ihtiyacına giriyorsunuz ki? Eski videolardır onlar. Ürün incelemelerinde de öyle göndermişlerdir.
8.1 kullanıyor. Ayrıca siz niye değiştirme ihtiyacına giriyorsunuz ki? Eski videolardır onlar. Ürün incelemelerinde de öyle göndermişlerdir.
D dieforhsyn07 Ziyaretçi 9 Mart 2014 #20 Tamam 1995 iso dosyası nerede vardır? - - - Güncellendi - - - Berke Kan dedi: 8.1 kullanıyor. Ayrıca siz niye değiştirme ihtiyacına giriyorsunuz ki? Eski videolardır onlar. Ürün incelemelerinde de öyle göndermişlerdir. Genişletmek için tıkla... Yukarıda dediğim gibi pencereler kendi kendine kapanıyor falan saçma sapan şeyler olmaya başladı hem de yeni format attım.
Tamam 1995 iso dosyası nerede vardır? - - - Güncellendi - - - Berke Kan dedi: 8.1 kullanıyor. Ayrıca siz niye değiştirme ihtiyacına giriyorsunuz ki? Eski videolardır onlar. Ürün incelemelerinde de öyle göndermişlerdir. Genişletmek için tıkla... Yukarıda dediğim gibi pencereler kendi kendine kapanıyor falan saçma sapan şeyler olmaya başladı hem de yeni format attım.