B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 19 Ocak 2022 #1 Merhaba Recep Baltaş videonun sonunda "ben Recep Baltaş" diyor? Merak ettim Video linki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba Recep Baltaş videonun sonunda "ben Recep Baltaş" diyor? Merak ettim Video linki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Ocak 2022 #2 Söylemek yasak mı? Hayır nesini merak ettin, Merak ettim.
NotLikeThis Nanopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 667 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2022 #3 brk0 dedi: Merhaba Recep Baltaş videonun sonunda "ben Recep Baltaş" diyor? Merak ettim Video linki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sunumu bitiriyorlar, adını söylemesi gayet normal.
brk0 dedi: Merhaba Recep Baltaş videonun sonunda "ben Recep Baltaş" diyor? Merak ettim Video linki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sunumu bitiriyorlar, adını söylemesi gayet normal.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #4 XEfe.Bey dedi: Söylemek yasak mı? Hayır nesini merak ettin, Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yeter artık Efe bey, her şeye "neden soruyorsun, yasak mı" demeyi bırak artık.
XEfe.Bey dedi: Söylemek yasak mı? Hayır nesini merak ettin, Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yeter artık Efe bey, her şeye "neden soruyorsun, yasak mı" demeyi bırak artık.
yakishcan Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Sistem Özellikleri seyyar, olağanüstü gürültülü dell vostro 1515 kullanmakta güçlük çekiyorum fakat laptop almaya karar vermek bile birkaç saati hayatımdan çalacağı için; devamkee Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2022 #5 brk0 dedi: Merhaba Recep Baltaş videonun sonunda "ben Recep Baltaş" diyor? Merak ettim Video linki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu sunum olarak görüyorsa sunum bitiriyor gibi kendilerini tekrar tanıtıyorlar. XEfe.Bey dedi: Söylemek yasak mı? Hayır nesini merak ettin, Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Niye böyle ters tepki verdin arkadaşa? Dostum, ülkede herkes dinamit vallahi dokunmaya gelmiyor.
brk0 dedi: Merhaba Recep Baltaş videonun sonunda "ben Recep Baltaş" diyor? Merak ettim Video linki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu sunum olarak görüyorsa sunum bitiriyor gibi kendilerini tekrar tanıtıyorlar. XEfe.Bey dedi: Söylemek yasak mı? Hayır nesini merak ettin, Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Niye böyle ters tepki verdin arkadaşa? Dostum, ülkede herkes dinamit vallahi dokunmaya gelmiyor.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.883 Çözümler 36 19 Ocak 2022 #6 Hoş geldiniz demiyor ki. Adını girişte söylemek zorunlu değil veya adlarını girişte söylemeyi unutmuş olabilirler.
Hoş geldiniz demiyor ki. Adını girişte söylemek zorunlu değil veya adlarını girişte söylemeyi unutmuş olabilirler.
B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 19 Ocak 2022 #7 XEfe.Bey dedi: Söylemek yasak mı? Hayır nesini merak ettin, merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sana ne? Böyle konu açmak yasak mı? Hayır merak ettiğimin nesini merak ettin, merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022
XEfe.Bey dedi: Söylemek yasak mı? Hayır nesini merak ettin, merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sana ne? Böyle konu açmak yasak mı? Hayır merak ettiğimin nesini merak ettin, merak ettim.
B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 19 Ocak 2022 #9 Finch0900 dedi: Hoş geldiniz demiyor ki. Adını girişte söylemek zorunlu değil veya adlarını girişte söylemeyi unutmuş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Girişte söylüyor.
Finch0900 dedi: Hoş geldiniz demiyor ki. Adını girişte söylemek zorunlu değil veya adlarını girişte söylemeyi unutmuş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Girişte söylüyor.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 19 Ocak 2022 #10 Girişte de söylüyorlar sonda da Recep abi ağzından kacırmış olabilir Ali abi ise ayıp olmasın diye "ben Ali Güngör" demiş olabilir.
Girişte de söylüyorlar sonda da Recep abi ağzından kacırmış olabilir Ali abi ise ayıp olmasın diye "ben Ali Güngör" demiş olabilir.