byceast Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #1 Recep baltaş ozelden size bi parça sorucam. Bana lutfen mesaj atarmisin bekliyorum. Recep Baltaş dedi: Sen deyince fark edip düzelttim Sağolasın. Aliexpress siparişim halen gelmedi işe bak Genişletmek için tıkla... Recep baltaş bana lutfen mesaj atin. Özelden yada telefon vereyim ordan atin. Bi parca sorucam nasil getirtebilirzz hakkinda. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2014
Recep baltaş ozelden size bi parça sorucam. Bana lutfen mesaj atarmisin bekliyorum. Recep Baltaş dedi: Sen deyince fark edip düzelttim Sağolasın. Aliexpress siparişim halen gelmedi işe bak Genişletmek için tıkla... Recep baltaş bana lutfen mesaj atin. Özelden yada telefon vereyim ordan atin. Bi parca sorucam nasil getirtebilirzz hakkinda.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Ekim 2014 #2 Kişiye özel hizmet vermiyoruz. Sosyal'de konu açınız.