JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 9 Mayıs 2021 #1 Recep Baltaş Technopat'ın sahibi mi?
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 9 Mayıs 2021 #2 Bizim forumumuz.
Baydırman AB Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 4060 16 Gb RAM B550 Anakart TwinMOS 500 Gb M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 9 Mayıs 2021 #3 JETTİN ULTİSİ dedi: Recep Baltaş Technopat'ın sahibi mi? Genişletmek için tıkla... Yöneticisi.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 9 Mayıs 2021 #4 JETTİN ULTİSİ dedi: Recep Baltaş Technopat'ın sahibi mi? Genişletmek için tıkla... "Sahibi ve Genel Müdürü: Muhammet Berker Güngör" Technopat Hakkında Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi Technopat.net’i ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hazırladığımız haber, makale, inceleme ve www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sağ taraftaki abimiz.
JETTİN ULTİSİ dedi: Recep Baltaş Technopat'ın sahibi mi? Genişletmek için tıkla... "Sahibi ve Genel Müdürü: Muhammet Berker Güngör" Technopat Hakkında Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi Technopat.net’i ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hazırladığımız haber, makale, inceleme ve www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sağ taraftaki abimiz.
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #5 Silinen üye dedi: "sahibi ve genel müdürü: muhammet berker Güngör" Technopat Hakkında Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi Technopat.net’i ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hazırladığımız haber, makale, inceleme ve www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sağ taraftaki abimiz. Genişletmek için tıkla... Vay be, ben şu ana kadar Recep Baltaş zannediyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
Silinen üye dedi: "sahibi ve genel müdürü: muhammet berker Güngör" Technopat Hakkında Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi Technopat.net’i ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hazırladığımız haber, makale, inceleme ve www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sağ taraftaki abimiz. Genişletmek için tıkla... Vay be, ben şu ana kadar Recep Baltaş zannediyordum.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 9 Mayıs 2021 #6 293674 dedi: Vay be, ben şu ana kadar Recep Baltaş zannediyordum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Ali Güngor'ün abisi.
293674 dedi: Vay be, ben şu ana kadar Recep Baltaş zannediyordum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Ali Güngor'ün abisi.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 9 Mayıs 2021 #7 Hayır kalbimizin sahibi. <3
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #9 Len dün uyurken bende bunu düşünüyordum.
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #10 Silinen üye dedi: Ayrıca Ali Güngör'ün abisi. Genişletmek için tıkla... Soy isminden tahmin etmiştim. Teşekkürler bilgi için.
Silinen üye dedi: Ayrıca Ali Güngör'ün abisi. Genişletmek için tıkla... Soy isminden tahmin etmiştim. Teşekkürler bilgi için.