RolandGarros Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 1.147 Yer Darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2017 #11 arkham dedi: Acaba 2-3 sene sonra da şimdi ki kartlara gülebilecek miyiz Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Şahsen GTX 770 dendiğinde korkmaya başlıyorum.
arkham dedi: Acaba 2-3 sene sonra da şimdi ki kartlara gülebilecek miyiz Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Şahsen GTX 770 dendiğinde korkmaya başlıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Mart 2021 #12 Mert dedi: Recep abininkini bulamadım Genişletmek için tıkla... Şimşek hızında Dünyanın tek GPU'lu en hızlı ekran kartı www.chip.com.tr
Mert dedi: Recep abininkini bulamadım Genişletmek için tıkla... Şimşek hızında Dünyanın tek GPU'lu en hızlı ekran kartı www.chip.com.tr
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 12 Mart 2021 #13 Recep Baltaş dedi: Şimşek hızında Dünyanın tek GPU'lu en hızlı ekran kartı www.chip.com.tr Genişletmek için tıkla... Zamanında ne kadardı bu kart?
Recep Baltaş dedi: Şimşek hızında Dünyanın tek GPU'lu en hızlı ekran kartı www.chip.com.tr Genişletmek için tıkla... Zamanında ne kadardı bu kart?
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 12 Mart 2021 #14 canoderratata dedi: Gömlek harika. Zaman çabuk geçiyor. Şimdi yüzüne bakmayacağımız kart bir zamanların kralı. Şimdinin kralı olan 7990'a da bundan senler sonra dönüp bakmayacağız... Genişletmek için tıkla... Vay be... arkham dedi: Acaba 2-3 sene sonra da şimdi ki kartlara gülebilecek miyiz Genişletmek için tıkla... Tam gülecektik fiyatlar arttı.
canoderratata dedi: Gömlek harika. Zaman çabuk geçiyor. Şimdi yüzüne bakmayacağımız kart bir zamanların kralı. Şimdinin kralı olan 7990'a da bundan senler sonra dönüp bakmayacağız... Genişletmek için tıkla... Vay be... arkham dedi: Acaba 2-3 sene sonra da şimdi ki kartlara gülebilecek miyiz Genişletmek için tıkla... Tam gülecektik fiyatlar arttı.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 19 Eylül 2021 #15 arkham dedi: Acaba 2-3 sene sonra da şimdi ki kartlara gülebilecek miyiz Genişletmek için tıkla... Evet şu anda o kartlara gülüyoruz.
arkham dedi: Acaba 2-3 sene sonra da şimdi ki kartlara gülebilecek miyiz Genişletmek için tıkla... Evet şu anda o kartlara gülüyoruz.