Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Şubat 2021 #11 246941 dedi: Fare olarak da Logitech veya Asus kullanıyor sanırım. Klavyesini ben de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopta Steelseries Rival 100, masaüstünde de MSI fare ve CM klavye var.
246941 dedi: Fare olarak da Logitech veya Asus kullanıyor sanırım. Klavyesini ben de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopta Steelseries Rival 100, masaüstünde de MSI fare ve CM klavye var.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 10 Şubat 2021 #12 Recep Baltaş dedi: Laptopta Steelseries Rival 100, masaüstünde de MSI fare ve CM klavye var. Genişletmek için tıkla... Yazı yazabildiğinize göre klavye CK350 değil.
Recep Baltaş dedi: Laptopta Steelseries Rival 100, masaüstünde de MSI fare ve CM klavye var. Genişletmek için tıkla... Yazı yazabildiğinize göre klavye CK350 değil.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Şubat 2021 #13 Her daim en son ürünleri kullanmak gibi bir takıntısı yok kimsenin ofiste. Öyle olsaydı Berker abinin sitemine RTX 2080 Ti (biliyorum da bu da yüksek) yerine 3000 serisi takardık. hadwiger dedi: Yazı yazabildiğinize göre klavye CK350 değil. Genişletmek için tıkla... Bu yazıyı yazdığım klavye ofiste kullandığım CM Storm Devastator. Çok fazla klavye bozduğumdan Ali en son al bunu kullan dedi
Her daim en son ürünleri kullanmak gibi bir takıntısı yok kimsenin ofiste. Öyle olsaydı Berker abinin sitemine RTX 2080 Ti (biliyorum da bu da yüksek) yerine 3000 serisi takardık. hadwiger dedi: Yazı yazabildiğinize göre klavye CK350 değil. Genişletmek için tıkla... Bu yazıyı yazdığım klavye ofiste kullandığım CM Storm Devastator. Çok fazla klavye bozduğumdan Ali en son al bunu kullan dedi
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #14 Recep Bey kızmayın da 1200₺ windows mu kullanıyorsunuz?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 10 Şubat 2021 #15 Onlara yolluyorlarmış lisansını. Sadece deneme sürümü olarak WinRAR'ı kullanıyormuş her Türk gibi. PSU'yu merak ettim asıl.
Onlara yolluyorlarmış lisansını. Sadece deneme sürümü olarak WinRAR'ı kullanıyormuş her Türk gibi. PSU'yu merak ettim asıl.
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #16 Recep Baltaş dedi: Bu yazıyı yazdığım klavye ofiste kullandığım CM Storm Devastator. Çok fazla klavye bozduğumdan Ali en son al bunu kullan dedi Genişletmek için tıkla... Klavyenin üstünde cips yemek
Recep Baltaş dedi: Bu yazıyı yazdığım klavye ofiste kullandığım CM Storm Devastator. Çok fazla klavye bozduğumdan Ali en son al bunu kullan dedi Genişletmek için tıkla... Klavyenin üstünde cips yemek
VesemirDayi Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 118 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 10 Şubat 2021 #17 246941 dedi: Onlara yolluyorlarmış lisansını. Sadece deneme sürümü olarak WinRAR'ı kullanıyormuş her Türk gibi. PSU'yu merak ettim asıl. Genişletmek için tıkla... WinRAR satın alınabiliyor muydu ki?
246941 dedi: Onlara yolluyorlarmış lisansını. Sadece deneme sürümü olarak WinRAR'ı kullanıyormuş her Türk gibi. PSU'yu merak ettim asıl. Genişletmek için tıkla... WinRAR satın alınabiliyor muydu ki?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 10 Şubat 2021 #18 VesemirDayi dedi: WinRAR satın alınabiliyor muydu ki? Genişletmek için tıkla... Tabii ki alınabiliyor, bakınız; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
VesemirDayi dedi: WinRAR satın alınabiliyor muydu ki? Genişletmek için tıkla... Tabii ki alınabiliyor, bakınız; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.033 Makaleler 1 Çözümler 27 10 Şubat 2021 #19 VesemirDayi dedi: WinRAR satın alınabiliyor muydu ki? Genişletmek için tıkla... Deneme ile full sürümü arasındaki farkı bilmiyorum hâlâ.
VesemirDayi dedi: WinRAR satın alınabiliyor muydu ki? Genişletmek için tıkla... Deneme ile full sürümü arasındaki farkı bilmiyorum hâlâ.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #20 246941 dedi: Sadece deneme sürümü olarak WinRAR'ı kullanıyormuş her Türk gibi. Genişletmek için tıkla... Bi' saniye. WinRAR'ın ücretli sürümü mü var? jax teller fanboyu dedi: Deneme ile full sürümü arasındaki farkı bilmiyorum hâlâ. Genişletmek için tıkla... Fark var mı ki cidden?
246941 dedi: Sadece deneme sürümü olarak WinRAR'ı kullanıyormuş her Türk gibi. Genişletmek için tıkla... Bi' saniye. WinRAR'ın ücretli sürümü mü var? jax teller fanboyu dedi: Deneme ile full sürümü arasındaki farkı bilmiyorum hâlâ. Genişletmek için tıkla... Fark var mı ki cidden?