Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2019 #1 Görünüşleri benzer, konuları teknoloji, hafif çılgın ve eğlenceliler (kötü anlamda demedim). Sizin düşünceniz nedir? Austin Evans @Recep Baltaş
Görünüşleri benzer, konuları teknoloji, hafif çılgın ve eğlenceliler (kötü anlamda demedim). Sizin düşünceniz nedir? Austin Evans @Recep Baltaş
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 8 Nisan 2019 #3 Hocam ben bir benzerlik bulamadım ama
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.567 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Nisan 2019 #4 Ben fark göremedim. Şaka bir yana benzemiyor.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2019 #5 Benzetemedim nedense.
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 8 Nisan 2019 #6 Görünüş harici benziyor olabilir ama bence görünüşte benzemiyorlar.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 8 Nisan 2019 #7 Zerre kadar benzerlik yok.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2019 #8 Mod olma çabaları vol bilmem kaç.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.233 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2019 #10 Recep Bey'de aktör olacak adammış beya. Recep Baltaş'a benzeyen arkadaş! Kesinlikle yorum yok, recep baltaşın kopyası. Yok böyle bir benzerlik. Hahhah! :D @Recep Baltaş www.technopat.net Recep Baltaş ve Jan Vesely benzerliği - Technopat Sosyal :D www.technopat.net Recep Baltaş'a benzeyen asker - Technopat Sosyal Evet arkadaşlar bir facebook grubunda aşağıdaki resmi gördüm ve insanlar Recep Baltaş'a çok benzetti bende aşırı benzettim siz ne düşünüyorsunuz? :D Not: Eğlence amaçlı açılmıştır. Recep Baltaş olmadığını bende biliyorum. :D www.technopat.net
Recep Bey'de aktör olacak adammış beya. Recep Baltaş'a benzeyen arkadaş! Kesinlikle yorum yok, recep baltaşın kopyası. Yok böyle bir benzerlik. Hahhah! :D @Recep Baltaş www.technopat.net Recep Baltaş ve Jan Vesely benzerliği - Technopat Sosyal :D www.technopat.net Recep Baltaş'a benzeyen asker - Technopat Sosyal Evet arkadaşlar bir facebook grubunda aşağıdaki resmi gördüm ve insanlar Recep Baltaş'a çok benzetti bende aşırı benzettim siz ne düşünüyorsunuz? :D Not: Eğlence amaçlı açılmıştır. Recep Baltaş olmadığını bende biliyorum. :D www.technopat.net