Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 662 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 25 Mart 2023 #1 Ben şahsen @Recep Baltaş abinin aslen iskandinavya kökenli bir aileden geldiğini düşünüyorum? Peki sizce Recep abinin soyu nereye dayanıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023
Ben şahsen @Recep Baltaş abinin aslen iskandinavya kökenli bir aileden geldiğini düşünüyorum? Peki sizce Recep abinin soyu nereye dayanıyor?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 25 Mart 2023 #2 Yok hocam Yunan mitolojisinde "bu bağlamda" tanrısıdır kendisi. En önemli sözlerinden biri olan "Öyle değil mi Ali?" cümlesinin kalıntıları günümüzde tarihi tapınaklarda bulunabilmektedir.
Yok hocam Yunan mitolojisinde "bu bağlamda" tanrısıdır kendisi. En önemli sözlerinden biri olan "Öyle değil mi Ali?" cümlesinin kalıntıları günümüzde tarihi tapınaklarda bulunabilmektedir.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #3 Ben Yunan Mitolojisinde Zeus ve Hades'in ortak oğlu ve Poseidon'un kayınçosu olarak biliyordum.
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 26 Mart 2023 #4 Recep Baltaş, 5400RPm HDD ile savaşıyor ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş, 5400RPm HDD ile savaşıyor ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et