Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #11 Dean.308 dedi: Spam yapmışsın normal. Genişletmek için tıkla... Ben değilim hocam, bir başkası yapmış ama spamdan dolayı LoL'de kimsenin ban yediğini görmedim. Bu arkadaş bir ilk galiba.
Dean.308 dedi: Spam yapmışsın normal. Genişletmek için tıkla... Ben değilim hocam, bir başkası yapmış ama spamdan dolayı LoL'de kimsenin ban yediğini görmedim. Bu arkadaş bir ilk galiba.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 1 Mart 2021 #12 Şunu fark ettim. Neden Kullanıcı Adı: O Bir Keko.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.151 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mart 2021 #13 Arthur_Callahan dedi: Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... xCheesy99 dedi: Ben Ali Güngör. Genişletmek için tıkla... Yeni bir video ile karşınızdayız.
Arthur_Callahan dedi: Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... xCheesy99 dedi: Ben Ali Güngör. Genişletmek için tıkla... Yeni bir video ile karşınızdayız.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.065 Makaleler 6 Çözümler 54 1 Mart 2021 #14 Bundan önce benzer konu açılmıştı. Sazan gibi atlamıştım. Ne bileyim fake olduğunu
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 1 Mart 2021 #15 Arthur_Callahan dedi: Ben değilim hocam, bir başkası yapmış ama spamdan dolayı LoL'de kimsenin ban yediğini görmedim. Bu arkadaş bir ilk galiba. Genişletmek için tıkla... Ben LoL oynamıyorum o yüzden bilmem hocam bene spam dan dolayı ban yemiş.
Arthur_Callahan dedi: Ben değilim hocam, bir başkası yapmış ama spamdan dolayı LoL'de kimsenin ban yediğini görmedim. Bu arkadaş bir ilk galiba. Genişletmek için tıkla... Ben LoL oynamıyorum o yüzden bilmem hocam bene spam dan dolayı ban yemiş.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #16 Ulunay dedi: Bundan önce benzer konu açılmıştı. Sazan gibi atlamıştım. Ne bileyim fake olduğunu Genişletmek için tıkla... Hocam fake ise de gülmüş olduk. Şu dönemde gülmek gerçekten de önemli.
Ulunay dedi: Bundan önce benzer konu açılmıştı. Sazan gibi atlamıştım. Ne bileyim fake olduğunu Genişletmek için tıkla... Hocam fake ise de gülmüş olduk. Şu dönemde gülmek gerçekten de önemli.
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 1 Mart 2021 #17 Acaba @Recep Baltaş hakkında yapılan bu şeyler hakkında ne düşünüyordur.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.563 Çözümler 83 1 Mart 2021 #18 @Recep Baltaş
4 433936 Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 56 3 Mart 2021 #19 Onur Altuğ Sever dedi: Papağan olduğu için ban yemiş. Genişletmek için tıkla... Papağanlar da LoL oynayabilmeli.
Onur Altuğ Sever dedi: Papağan olduğu için ban yemiş. Genişletmek için tıkla... Papağanlar da LoL oynayabilmeli.
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #20 Arthur_Callahan dedi: LoL'de birisi sürekli "Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş" yazdığı için perma ban yemiş. Tabii ki Recep Baltaş'ın bir suçu yok bu konuda. Arkadaş galiba spam yaptığı için ban yemiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... "Technopath'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş" )) amacı ne acaba?
Arthur_Callahan dedi: LoL'de birisi sürekli "Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş" yazdığı için perma ban yemiş. Tabii ki Recep Baltaş'ın bir suçu yok bu konuda. Arkadaş galiba spam yaptığı için ban yemiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... "Technopath'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş" )) amacı ne acaba?