Recep Baltaş'a Format Attırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk iyi niyetli bir şekilde sormuş. Neden böyle alay ediyorsunuz anlamadım. He Recep beyin insiyatifi. Ama neden kurmasın? Ben olsam yardımcı olurdum.

Çocuk iyi niyetli bir şekilde sormuş. Neden böyle alay ediyorsunuz anlamadım. He Recep beyin insiyatifi. Ama neden kurmasın? Ben olsam yardımcı olurdum.
Mizah nedir biliyorsun sen? Alay etmek nedir biliyorsun sen? Sen var yazilanlari anlamak?

Recep abi sana format attırmak istiyorum nasıl yapabilirim. Ofise mi geliyim?

Maalesef herkesin bilgisayarına özel format atacak kadar vaktim olmuyor. Hazırladığımız rehberlerden yaralanabilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bir şey sorduk pişman ettirdiniz. Zaten ben format atmayı biliyorum ama CD'si yok. Anladın mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstiyosanız CD bastırıp evinize yollayalım? USB ile daha kolay olur diyoruz anlamıyorsunuz. Videoyu izleme zahmetini gösterseydiniz Recep Baltaş'ın detaylı açıklamalarını bulacaktınız. Biz burada CD satmıyoruz bilgisayarınıza indirdikten sonra boyutu yüksek olan bir CD'ye yazabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…