Recep Baltaş'a Format Attırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ücret karşılığı Mac OSX kuracaksan hiç üşenmeden kasamı gönderebilirim. Saate bak hala yatamadım nalet şey yüzünden!

Maalesef, ücret karşılığı iş yapacak olsaydık ofis değil dükkan açardık o da Taksim'de değil Mecidiyeköy'de olurdu Sistem özellikleri nedir? Ücretsiz dersen kurarım bak

Maalesef, ücret karşılığı iş yapacak olsaydık ofis değil dükkan açardık o da Taksim'de değil Mecidiyeköy'de olurdu Sistem özellikleri nedir? Ücretsiz dersen kurarım bak
Burada bir kaç arkadaştan yardım alarak bir şeyler yaptım. Büyük ihtimalle küçük bir kaç yerde hata yapıyorum ama çileden çıkarmaya yetti beni. Ofise itina ile kargo yapabilirim Antalya'nın nesi meşur ise ikramım olur =)
https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/28663-core-i5-3470-iatkos-ml3u-kurulumu-icin-uygun-mu.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Abi, sen arkadaşa iyilik olsun diye ücretsiz Mac kur. Arkadaş da ofise ve Technopat'a bağışta bulunsun

Recep abi, bu videoda Windows 8 nereye kuracağınızı seçerken mevcut bölümü sil yapalım çünkü eski dosyalar kalır dediniz. Peki silmeden biçimlendir desek fark eder mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…