SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 6 Nisan 2020 #11 stevesm1221 dedi: @Alperen Maçka Aman efendim hatalı mesajı alıntılamayın ben yandım siz yanmayın. Genişletmek için tıkla... Akabinde güzel bir yorum yapmış bulunuyorsunuz.
stevesm1221 dedi: @Alperen Maçka Aman efendim hatalı mesajı alıntılamayın ben yandım siz yanmayın. Genişletmek için tıkla... Akabinde güzel bir yorum yapmış bulunuyorsunuz.
Mr. Krabs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 1.052 Çözümler 3 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #12 Saçma sapan bir sevgidir belki de ruh hastalığınız vardır.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 6 Nisan 2020 #13 Alperen Maçka dedi: Aman efendim soru işaretinden sonra boşluk bırakın ben yandım siz yanmayın. Genişletmek için tıkla... Alıntıyı düzeltin, ben yandım, siz yanmayın.
Alperen Maçka dedi: Aman efendim soru işaretinden sonra boşluk bırakın ben yandım siz yanmayın. Genişletmek için tıkla... Alıntıyı düzeltin, ben yandım, siz yanmayın.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 6 Nisan 2020 #14 Silinen üye dedi: Alıntıyı düzeltin, ben yandım, siz yanmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl silebilirim ki?
Silinen üye dedi: Alıntıyı düzeltin, ben yandım, siz yanmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl silebilirim ki?
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 6 Nisan 2020 #15 FalconPolat dedi: Yeter ya her gün bıkmadınız mı şu konulardan? Genişletmek için tıkla... Technopat'ta herkes istediği konuyu açar.
FalconPolat dedi: Yeter ya her gün bıkmadınız mı şu konulardan? Genişletmek için tıkla... Technopat'ta herkes istediği konuyu açar.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 6 Nisan 2020 #16 Alperen Maçka dedi: Nasıl silebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenleme bölümünden üst kısma müdahale edilebiliyor.
Alperen Maçka dedi: Nasıl silebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenleme bölümünden üst kısma müdahale edilebiliyor.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.562 Çözümler 83 6 Nisan 2020 #17 Ben de merak ediyordum, soru soruyoruz cevap gelmiyor, demek böyle hiçbir önemi olmayan konular yüzünden. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2020
Ben de merak ediyordum, soru soruyoruz cevap gelmiyor, demek böyle hiçbir önemi olmayan konular yüzünden.
Mr. Krabs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 1.052 Çözümler 3 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #18 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Technopat'ta herkes istediği konuyu açar. Genişletmek için tıkla... Açabilirsiniz ama aynı zamanda size edilecek laflara da yol açmış oluyorsunuz.
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Technopat'ta herkes istediği konuyu açar. Genişletmek için tıkla... Açabilirsiniz ama aynı zamanda size edilecek laflara da yol açmış oluyorsunuz.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.642 Makaleler 21 Çözümler 97 6 Nisan 2020 #19 Furkan1461 dedi: Bende merak ediyordum soru soruyoruz cevap gelmiyor demek böyle hiçbir önemi olmayan konular yüzünden. Genişletmek için tıkla... Hiç sormayın keşke gelmeseydi şu yasak.
Furkan1461 dedi: Bende merak ediyordum soru soruyoruz cevap gelmiyor demek böyle hiçbir önemi olmayan konular yüzünden. Genişletmek için tıkla... Hiç sormayın keşke gelmeseydi şu yasak.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 6 Nisan 2020 #20 Furkan1461 dedi: Bende merak ediyordum soru soruyoruz cevap gelmiyor demek böyle hiçbir önemi olmayan konular yüzünden. Genişletmek için tıkla... Bunu tekrar söylüyorum. Artık insanların açtığı konulara(kurallar dışında yazılan)müdahale etmeyin.
Furkan1461 dedi: Bende merak ediyordum soru soruyoruz cevap gelmiyor demek böyle hiçbir önemi olmayan konular yüzünden. Genişletmek için tıkla... Bunu tekrar söylüyorum. Artık insanların açtığı konulara(kurallar dışında yazılan)müdahale etmeyin.