S Sefa Utku Bahşi Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 8 Nisan 2020 #71 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Bu arada o cümleyi ben kullanmadım. Dikkatiniz için teşekkürler. İyi sosyaller dilerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Bu arada o cümleyi ben kullanmadım. Dikkatiniz için teşekkürler. İyi sosyaller dilerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 8 Nisan 2020 #72 mstfaozder dedi: @SerdarAksu CanYamanOyunda alıntılama yaptım zaten. Sana söylediğimi de konu sahibi diyerek belirttim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim beğeni gibi bir derdim yok. Technopat Sosyal'de herkes istediği konuyu açar.İyi sosyaller diliyorum.
mstfaozder dedi: @SerdarAksu CanYamanOyunda alıntılama yaptım zaten. Sana söylediğimi de konu sahibi diyerek belirttim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim beğeni gibi bir derdim yok. Technopat Sosyal'de herkes istediği konuyu açar.İyi sosyaller diliyorum.