Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.584 Makaleler 10 Çözümler 9 6 Aralık 2020 #21 Jira dedi: THY ile yarışan otobüsçü durumuna düştük. Genişletmek için tıkla... Kendine haksızlık ediyorsun, otobüsçü ben oluyorum. Sen THY ile mücadele etmeye çalışan Pegasus oluyorsun daha çok, benim gibiler Kamil Koç. Ulusoy diyecektim, battılar. Sonumuz kötü.
Jira dedi: THY ile yarışan otobüsçü durumuna düştük. Genişletmek için tıkla... Kendine haksızlık ediyorsun, otobüsçü ben oluyorum. Sen THY ile mücadele etmeye çalışan Pegasus oluyorsun daha çok, benim gibiler Kamil Koç. Ulusoy diyecektim, battılar. Sonumuz kötü.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #22 Yok mu Recep hocamın 100000. beğenim diye konu açması? (!)
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #23 Yararsız Üye dedi: Benim gibiler Kamil Koç. Ulusoy diyecektim, battılar. Sonumuz kötü. Genişletmek için tıkla... Sizin de işiniz zor, tüm gün direksiyon sallıyorsunuz. Ben de işte kalkıp auto'ya alıyorum, sonra pilotum diye geçiniyorum
Yararsız Üye dedi: Benim gibiler Kamil Koç. Ulusoy diyecektim, battılar. Sonumuz kötü. Genişletmek için tıkla... Sizin de işiniz zor, tüm gün direksiyon sallıyorsunuz. Ben de işte kalkıp auto'ya alıyorum, sonra pilotum diye geçiniyorum
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.584 Makaleler 10 Çözümler 9 6 Aralık 2020 #24 Jira dedi: Ben de işte kalkıp auto'ya alıyorum, sonra pilotum diye geçiniyorum Genişletmek için tıkla... Senin otomatik pilotun varsa bizde de retarder var! Hiç frene basmadan sefer tamamlıyorum operatör bey.
Jira dedi: Ben de işte kalkıp auto'ya alıyorum, sonra pilotum diye geçiniyorum Genişletmek için tıkla... Senin otomatik pilotun varsa bizde de retarder var! Hiç frene basmadan sefer tamamlıyorum operatör bey.