Öncelikle burası ticari bir oluşum ve bizim amacımız da para kazanmak. Bu gerçeği aklımızda bulunduralım. Ama kimse bana cevapladığım soru, çözdüğüm sorun başına vermiyor.
2004 yılından beri insanlara yardım ediyorum. Chıp Online forumunda 9.000 mesajım var. Burada zaten mesaj sayımı görüyorsunuz. Bu kadar yardımı kime para verseniz yapmaz diye düşünüyorum. Parasını verdiğimi halde makale yazdırmakta zorlanıyoruz
İnsanların sorunlarını çözmek bana haz veriyor. Hatta son dönemde buna vakit bulamadığım için üzülüyorum. Ve inanın aslında Twitch'e başlayıp mümkün olan her dakika canlı sorun çözmek istiyorum.
Bu sene yeni ofise geçtik. Eğer mümkün olursa iş yükümü azaltıp biraz yayın yapmak ve canlı olarak sorunlara el atmak istiyorum. Evet, artık eskisi gibi "%100 karşılıksız yardım ediyorum" düşüncesine sahip değilim. Öyel olduğumu iddia edersem size karşı dürüst olmadığımı düşünürüm. Her bir çözümde site trafiğinin artmasını düşünyorum ama buna rağmen bu kadar sorun çözmeye çalışmak parayla bile olacak iş değil
Günün sonunda ben de emeklerinin karşılığını almak isteyen iyi bir insan olduğumu düşünüyorum.
Sevgiler.