Recep Baltaş'ın amacı karşılıksız yardım etmek mi?

Benim teknik bir bilgim yok maalesef. Genellikle cevaplarim egitim üzerine.

Benim teknik bir bilgim yok maalesef. Genellikle cevaplarim egitim üzerine.

Anlıyorum hocam. Bir açıdan hayranlık duyuyor bir açıdan düşünüyorum, konuyu çok uzatmak istemem ama mesela siz de eğitim konusunda kendinizi (geliştirmediyseniz) geliştrebilirdiniz...

@Asya Mina egitim konusunda bilgili olmasam direkt o kategoriye girmezdim. Egitim gibi onemli bir konuda genc arkadaslari yanlis yonlendirmek istemem.

Öncelikle burası ticari bir oluşum ve bizim amacımız da para kazanmak. Bu gerçeği aklımızda bulunduralım. Ama kimse bana cevapladığım soru, çözdüğüm sorun başına vermiyor.

2004 yılından beri insanlara yardım ediyorum. CHIP Online forumunda 9.000 mesajım var. Burada zaten mesaj sayımı görüyorsunuz. Bu kadar yardımı kime para verseniz yapmaz diye düşünüyorum. Parasını verdiğimi halde makale yazdırmakta zorlanıyoruz

İnsanların sorunlarını çözmek bana haz veriyor. Hatta son dönemde buna vakit bulamadığım için üzülüyorum. Ve inanın aslında Twitch'e başlayıp mümkün olan her dakika canlı sorun çözmek istiyorum.

Bu sene yeni ofise geçtik. Eğer mümkün olursa iş yükümü azaltıp biraz yayın yapmak ve canlı olarak sorunlara el atmak istiyorum. Evet, artık eskisi gibi "%100 karşılıksız yardım ediyorum" düşüncesine sahip değilim. Öyle olduğumu iddia edersem size karşı dürüst olmadığımı düşünürüm. Her bir çözümde site trafiğinin artmasını düşünüyorum ama buna rağmen bu kadar sorun çözmeye çalışmak parayla bile olacak iş değil

Günün sonunda ben de emeklerinin karşılığını almak isteyen iyi bir insan olduğumu düşünüyorum.

Sevgiler.

Forumların amacı budur zaten. Karşılık beklemeden fikir/bilgi alışverişi gerçekleştirmek. Türkiye'de bunu en iyi şekilde başarabilen forum net bir şekilde burasıdır. Severek kullanıyorum, 2 yıldır da düzenli bir şekilde aktifim. Çok şey öğrendim, insanlara da bunun karşılığını bilgi olarak verdiğimi düşünüyorum. Recep hocam yıllardır bu forum kültürüne aşina. Sitede bulunan reklamlardan verilen emeklere kıyasla cüzi bir miktar para kazanıyorlar.

@Asya Mina zaten gercek hayatta yaptigim bir meslek, ogretmenim. Ogrencileri bilgim dogrultusunda da yonlendiriyorum.

Yeni ofisiniz hayırlı olsun efendim. Ben de bu konuyu bu yüzden açtım zaten. Umarım emeklerinizin karşılığını siz de, sizin gibi diğer forumseverler de alır. Saygılar.

@Asya Mina zaten gercek hayatta yaptigim bir meslek, ogretmenim. Ogrencileri bilgim dogrultusunda da yonlendiriyorum.
Öyleyse tamam hocam. Kusuruma bakmayın, söz konusu "emek" olduğunda hemen sorgulayasım geliyor. Meslek hayatınızda da başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…