Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #1 Selam arkadaşlar. Bugün sizlerle Recep Baltaş'ın evrimine göz atacağız İlk resim 7 yıl önceki 2. resim güncel Muhteşem zayıflama ve yakışıklılık (Ali Güngör'e n'aptınız hayattan bezmiş gibi duruyor)
Selam arkadaşlar. Bugün sizlerle Recep Baltaş'ın evrimine göz atacağız İlk resim 7 yıl önceki 2. resim güncel Muhteşem zayıflama ve yakışıklılık (Ali Güngör'e n'aptınız hayattan bezmiş gibi duruyor)
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #2 7 yıl önce baya şişmanmış ama iyi zayıflamış gerçekten
ornitorenx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 3 12 Ağustos 2017 #3 O videodaki kartlar benim şuanki kartımdan daha güçlü.
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #4 İkinci resimdeki berbat Paint Matwix'ten çıkmışa döndürmüş. Şu videoyu çekip telefon kulübesine gidip, "Hello" diyecek gibi duruyor.
İkinci resimdeki berbat Paint Matwix'ten çıkmışa döndürmüş. Şu videoyu çekip telefon kulübesine gidip, "Hello" diyecek gibi duruyor.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 12 Ağustos 2017 #5 Amerikan Nerd'lerinden işinden anlayan bir adama dönüşmüş, helal olsun valla. Bu arada kırmızı şeyin içine alman iyi olmuş, yoksa kimse tanıyamazdı .
Amerikan Nerd'lerinden işinden anlayan bir adama dönüşmüş, helal olsun valla. Bu arada kırmızı şeyin içine alman iyi olmuş, yoksa kimse tanıyamazdı .
A ahmetoz37 Hectopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 332 Yer İstanbul pendik 12 Ağustos 2017 #6 89069 dedi: Bu arada kırmızı şeyin içine alman iyi olmuş, yoksa kimse tanıyamazdı . Genişletmek için tıkla... Aynen bende ekran kartı kutusunun üzerinde arıyordum Recep Bey'i.
89069 dedi: Bu arada kırmızı şeyin içine alman iyi olmuş, yoksa kimse tanıyamazdı . Genişletmek için tıkla... Aynen bende ekran kartı kutusunun üzerinde arıyordum Recep Bey'i.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #7 Ben de ikinci resimde o yok herhalde yanlış fotoğrafı koydu sanmıştım.
Anonymous XR Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 643 12 Ağustos 2017 #8 Recep Baltaş'ın şimdiki hali, eski halinden daha genç durmuyor mu?
AsusTitan Kilopat Katılım 14 Kasım 2016 Mesajlar 45 31 Mayıs 2018 #9 7 yıl önce ekran kartı alıp video çekmek için tüm parasını harcayıp kamerasına 2 lens takamayan adam, şimdi yattığı yerden para kazanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2020
7 yıl önce ekran kartı alıp video çekmek için tüm parasını harcayıp kamerasına 2 lens takamayan adam, şimdi yattığı yerden para kazanıyor.
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 31 Mayıs 2018 #10 AsusTitan dedi: 7 Yıl önce ekran kartı alıp video çekmek için tüm parasını harcayıp kamerasına 2 lens takamayan adam, şimdi yattığı yerden para kazanıyor. Genişletmek için tıkla... Sebepten sonuca varmak lazım. Direk sonuca ulaşamazsın. Emek böyle birşey işte, karşılığını alıyorsun bir şekilde. Senin hazım sorunların var, doktora görünmelisin.
AsusTitan dedi: 7 Yıl önce ekran kartı alıp video çekmek için tüm parasını harcayıp kamerasına 2 lens takamayan adam, şimdi yattığı yerden para kazanıyor. Genişletmek için tıkla... Sebepten sonuca varmak lazım. Direk sonuca ulaşamazsın. Emek böyle birşey işte, karşılığını alıyorsun bir şekilde. Senin hazım sorunların var, doktora görünmelisin.