Evet, sevgili Technopat üyeleri. Bu gün sizlere ban yeme uğruna sayın @Recep Baltaş'ın yaptığı yazım yanlışını gün yüzüne çıkartıyoruz.
Konu da bu: İşkemcinin Hızı (MHz) Nasıl Öğrenilir
Düzenleme: Kesinlikle ve kesinlikle şaka amaçlı bir durum. Ban yersem bütün üyeler kendinize iyi bakın, haklarınızı helal edin. Hepinizi seviyorum.
Biz oraya kurallar yazmışız ama bunlar ne işe yarar, kim okur ki?
17. Hatalı mesajı şikayet etmek yerine alıntı yaptığınızda ceza alabilirsiniz. Uygunsuz, silinmesi gereken mesajların beğenilmesi veya rapor edilmemesi nedeniyle de kullanıcı ceza alabilir. Hataları çoğaltmayın.
Tamam da normal bir üyenin hatalı mesajını alıntı yapsaydı uyarmanız normal burda arkadaşımız Recep Baltaş olduğu için şaka amaçlı koymuş bunda ne var ? Bu kadar kasmanıza gerek yok.
Adam dikkat etmiş Tebrikler Merak etme buralarda kaprisli adam olacağını sanmam herkes şakadan anlar (hakaret olmadığı sürece). Ama "Yazım yanlışı yapılan mesajdan alıntı yapma.." kuralına takılırsan ufak bir ceza gelebilir dikkatli ol
Adam dikkat etmiş Tebrikler Merak etme buralarda kaprisli adam olacağını sanmam herkes şakadan anlar (hakaret olmadığı sürece). Ama "Yazım yanlışı yapılan mesajdan alıntı yapma.." kuralına takılırsan ufak bir ceza gelebilir dikkatli ol
Ben hangi mesajı ne ara alıntı yapmışım, inanın hatırlamıyorum. Ama tavsiye için teşekkür ederim.
Not: Gerçi bir kaç kere gelmişti, hatalı mesajı alıntı yapmaktan ama..