Recep Baltaş'ın İnancı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CanAygun

Hectopat
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşım bana bir şey dedi doğrumu dur bilemedim size sorayım dedim (Size sorduğumda şöyle cevaplar geleceğini biliyorum;Ne alaka?!,Saçma bir şey,vb...)
Soru şu;
Recep baltaş müslüman'lıkla pek alakası yokmuş ve Müslüman'lığı kötülüyormuş.

Ben Sadece Duydum Bana Böyle Dediler!!!
Bana garez olsun diye üyeliğimi kapatmayınız. Bana böyle dediler Sizin cevaplarınız nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nereden bileyim arkadaşım. Ya bir şey sorucam sizin uğraşacak forumunuz, oyununuz, veya bir bilgisayarınız yok mu? Abi zamanınızı adam gibi şeylere harcayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abicim Recep Abi'nin dininden size ne? Ki bu soruyu Technopat'ın forumuna yazman çok saçma.

O zaman sen daha çok beklersin. Bir kere aynı konudan forumda var. Oraya baksana.

Benim inancıma göre insan doğduğu yerdeki dine mensuptur. Kendine sorman gereken en basit soru Amerika'da doğsaydın müslüman olacak mıydın ? Bu soruya evet diyebiliyorsan o zaman 380 milyon ABD'li neden müslüman olmuyor gibi bir soru çıkıyor ortaya.

Herkesin dini kendine arkadaşlar. Bu konudaki bütün soruların cevabı Sosyal'de mevcut.

Arkadaşlarına da tavsiyem insanların dini ve siyasi görüşleriyle uğraşmak yerine verilen bilgiye baksınlar. Yoksa bu kafayla bir arpa boyu yol ilerleyemezler ki zaten pek ilerlemiş gibi durmuyorlar. Biraz kitap okusunlar.

Güzel abim sana kötü bir şey demem dedittirmem.
Bana böyle dediler bende öğrenmek istedim sordum hepsi bu.
Ve sen ABD'de mi doğdun ?

Gözünle görmediğin şeye inanma derler. Sen büyük sözü dinlemez misin? Eli yüzü düzgün ve çok efendi bir insan o. Bence böyle bir saçmalığı buraya yazmaman gerekti. Ayıp senin yaptığın. Hem öyle olsa ne olacak. Bize ne kimin ne yaptığından. Özgürlük diye bir şey var.

Kusura bakmayınız. Bende bir anda duyunca şaşırdım :S

Müslüman olup olmaması hiç kimse için önemli değil ister müslüman olsun ister yabancı ne fark eder ? Sonuçta hepimiz insanız insanları dinlerine görüşlerine göre değerlendirmeyin.
Aynı zamanda Müslümanlığı kötüleyedebilir o onun görüşüdür. Sonuç olarak herkesin görüşüne saygı duymamız lazım. Yalnız Ayıp etmişsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…