Recep Baltaş'ın Kullandığı Bilgisayar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim annen baban ayrı ise bizimde ayrı ama bizde sende olduğu gibi ps 3 yok (onun yerine x360 var ).
Bende iş arıyorum mümkünse 1500 tl toplayıp sistem kurucam. Garsonluk filan bulup gireceğim. Bu arada mümkünse annen ile kalıyorsan babana kendini acındır ve parayı kap ben x360 ı öyle kaptım ama şimdi yine yapamıyorum özel sebepler var.

Bende imzam da bulunan sistemi babamdan yalvararak 2000 TL borç aldım üstünü kendim koydum ve parça parça topladım. Kendi durumunuzu kendiniz belirlersiniz staj yaptığım için çalışamıyorum ama ayda 1000- 1500 TL arası vasıfsız işçi arayan o kadar çok yer var ki. Stajım olmasa hemen çalışırım ve kendi ihtiyacım olan her şeyi kendim alırım. Çoğu kişi bilgisayarına neden çok önem veriyorsun diyor ama aldığınız şey ne olursa olsun kendi payınız var ise onun yeri çok farklı.

Ne günlere kaldik...
Kendini bize acıdıracağına ona acınsın bu da bir yöntem. Tabi koca adamsa olmaz ben bu işlemi 12 yaşında
yaptım şimdi yapacak halim yok tabi. Hem özel sebepler hemde yaşımız büyüdü. Arkadaş küçük ise dedim.

Yapacak bir şey yok. Sizler bur da pc parçaları alamıyoruz diye ağlanırken dünyanın diğer bir ucunda insanlar yiyecek ekmek bulamıyorlar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…