Bertan_58 Megapat Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 476 Yer İstanbul 23 Ekim 2014 #1 @Recep Baltaş Abi bu videodaki masaüstü arka planını çok beğendim. Birkaç video dada bu arka plan mevcut. Lütfen arkaplanını atar mısın? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2014
@Recep Baltaş Abi bu videodaki masaüstü arka planını çok beğendim. Birkaç video dada bu arka plan mevcut. Lütfen arkaplanını atar mısın? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2014 #2 Bertan_58 dedi: @Recep Baltaş Abi bu videodaki masaüstü arka planını çok beğendim. Birkaç video dada bu arka plan mevcut. Lütfen arkaplanını atar mısın? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu mu istiyorsun?
Bertan_58 dedi: @Recep Baltaş Abi bu videodaki masaüstü arka planını çok beğendim. Birkaç video dada bu arka plan mevcut. Lütfen arkaplanını atar mısın? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu mu istiyorsun?
finlay Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2014 #3 Anlamadığım bu tema zaten Windows 8.1 ile gelmiyor mu ? Bende mevcut mesela.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2014 #4 finlay dedi: Anlamadığım bu tema zaten Windows 8.1 ile gelmiyor mu ? Bende mevcut mesela. Genişletmek için tıkla... Evet. Bu Windows 8.1 kilit ekranı resmi zaten ama sanırım arkadaş 8.1 kullanmıyor
finlay dedi: Anlamadığım bu tema zaten Windows 8.1 ile gelmiyor mu ? Bende mevcut mesela. Genişletmek için tıkla... Evet. Bu Windows 8.1 kilit ekranı resmi zaten ama sanırım arkadaş 8.1 kullanmıyor
Bertan_58 Megapat Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 476 Yer İstanbul 24 Ekim 2014 #5 @kornoloji 8.1 kullanıyorum ama daha önce hiç karşıma çıkmadı. Teşekkürler sorunu hallettim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Ekim 2014 #6 Varsayılan arkaplanı değiştirmişsindir. Ayarlardan kilit ekranı önizlemesini ayarlayabilirsin.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2014 #7 Halletmişsin ama ufak bir bilgi daha vereyim. Windows'un arkaplan resimleri "C:\Windows\Web" klasörünün içerisinde mevcut. Belki lazım olur
Halletmişsin ama ufak bir bilgi daha vereyim. Windows'un arkaplan resimleri "C:\Windows\Web" klasörünün içerisinde mevcut. Belki lazım olur