Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 4 Şubat 2022 #1 En son galiba 2070 Super'li bir şey kullaniyormus ama bence degistirmistir ve kesin degil diye acmak istedim. Artik o sistemi ogrenme zamaninin geldigini dusunuyorum. Gercekten nedir hocam? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
En son galiba 2070 Super'li bir şey kullaniyormus ama bence degistirmistir ve kesin degil diye acmak istedim. Artik o sistemi ogrenme zamaninin geldigini dusunuyorum. Gercekten nedir hocam? @Recep Baltaş
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.900 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 4 Şubat 2022 #2 En son bir videosunda gördüğüm kadarıyla kendi evindeki bilgisayarında i7-5960X ya da i7-5930K işlemcisinin olduğunu hatırlıyorum sadece. Belki sistemi değiştirmiştir bilemem. Belki de söylediğim ifade de tamamen yanlış.
En son bir videosunda gördüğüm kadarıyla kendi evindeki bilgisayarında i7-5960X ya da i7-5930K işlemcisinin olduğunu hatırlıyorum sadece. Belki sistemi değiştirmiştir bilemem. Belki de söylediğim ifade de tamamen yanlış.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 Kaynak: Recep Baltaş'ın Donanımları nedir? 2014'de aynı konu açılmış ama ben güncel olsun diye yeniden açmak istedim. @Recep Baltaş www.technopat.net %99 hala bu sistemi kullanıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaynak: Recep Baltaş'ın Donanımları nedir? 2014'de aynı konu açılmış ama ben güncel olsun diye yeniden açmak istedim. @Recep Baltaş www.technopat.net %99 hala bu sistemi kullanıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.900 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 4 Şubat 2022 #4 Doğru hatırlamışım demek ki işlemciyi. Bir Windows 11 videosu vardı, hatta monitörünü yükseltmişti. Oradan aklımda kalmış.
Doğru hatırlamışım demek ki işlemciyi. Bir Windows 11 videosu vardı, hatta monitörünü yükseltmişti. Oradan aklımda kalmış.
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #5 Windows 11 tanıtıldığında canlı yayında Intel 5. nesil sistem kullandığını söylemişti en son.
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 4 Şubat 2022 #6 baran_basaran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemini guncellese idi yine video çekerdi sanırım. Videodaki sistem: 5960X, ASUS X99 Deluxe, Corsair 16G RAM, 512 M2, 960GB Sata SSD, ASUS 2070S. Genişletmek için tıkla... Koskoca Recep Baltas yani boyle en azindan bir RTX 3070 beklerdim.
baran_basaran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemini guncellese idi yine video çekerdi sanırım. Videodaki sistem: 5960X, ASUS X99 Deluxe, Corsair 16G RAM, 512 M2, 960GB Sata SSD, ASUS 2070S. Genişletmek için tıkla... Koskoca Recep Baltas yani boyle en azindan bir RTX 3070 beklerdim.