Recep ivedik 4-6-7 küfürlü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sefaltnts3945

Hectopat
Daha fazla  
Recep ivedik filmlerini kardeşlerime izleteceğim de sizce izletebilir miyim? 4-6-7 küfürlü mü?
7'yi izledim bayağı küfür yok pek. Diğerlerini izleyenler yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep ivedik filmlerinde neredeyse hiç küfür yok zaten. Bel altı mizah falan oluyor genelde, 4'te +18 diyebileceğimiz görüntü bile var.

Recep ivedik filmlerini kardeşlerime izleteceğim de sizce izletebilir miyim? 4-6-7 küfürlü mü?
7'yi izledim bayağı küfür yok pek. Diğerlerini izleyenler yardımcı olsun.
Hocam küfür değil fakat sakıncalı içerik var mesela el hareketi.

7'de küfür bayağı az 6'yı bilmiyorum ama 4'te vardı sanki. Ben olsam izletmezdim.

İzlet ilk 3 filmi küfür olsa ne olur olmasa ne olur eninde sonunda duyup öğrenecek zaten

İzlet ilk 3 filmi küfür olsa ne olur olmasa ne olur eninde sonunda duyup öğrenecek zaten
Her insan aynı değil.Ben ilk kez küfürü 12 yaşımda duydum,o da arkadaşlarımdan.Kardeşlerimin de küfürü öğrenmesin istiyorum.Duymuşlardır illaki ama kötü örnek olmasın.

Her insan aynı değil.Ben ilk kez küfürü 12 yaşımda duydum,o da arkadaşlarımdan.Kardeşlerimin de küfürü öğrenmesin istiyorum.Duymuşlardır illaki ama kötü örnek olmasın.
Ya mübarek bir de kötü örnek olmasın diye ibare eklemişsin Recep İvedik izletiyorsun yani gözünü sevdiğim bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Bakın, konuyu saptırıyorsunuz. Ben bir soru sordum. Siz de kendi düşüncenizi belirtmişsiniz. Ben de biliyorum küfürü eninde sonunda öğreneceklerini. Aşırı hassasiyetim yok. Sadece küfür pek olmasın istedim. Konu artık uzamasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…