Recep İvedik 6'ya gidecek misiniz? Fragmanı nasıl buldunuz?

Yine aynı film ve yine aynı film üzerinden cool görünme çabaları. İzlemeyi düşünenlere ufaktan laf sokmalar falan Her yeni filmi çıktığında aynı olaylar. Sizene kardeşim isteyen istediği filmi izler. Siz izlemiyorsunuz diye insanlara laf sokmaya çalışmak sizi cidden cool göstermiyor. Ve bu izlemicem diyenlerin yarıdan çoğu da bu filmi ilk gün gidip izleyecek. Yoksa her seferde rekor izlenmeye ulaşmazdı bu film. Artık bu cool havalarınız iş yapmıyor haberiniz olsun.

Sinemaya gitmem ama Netflix'e geldiği zaman izlerim.

Ya başka ülkelerin rekor kıran filmlerine bakın bir de bizimkine. Aradaki fark bu işte.
Küfürbaz, tüküren, el hareketi yapan kaba saba bir adam rekor kırıyor ülkemizde. Ülkemizin kültür seviyesini ayna gibi gösteriyor mübarek.
Ha bu arada bu lafları " cool" olmak için de söylemiyorum. Zira ne recep ivedik'i eleştirmekle cool olunur ne de starbucks'a gitmekle. Bunu çıkarın kafanızdan.
İsteyen izler o ayrı bir mesele.

Ben gideceğim inşallah. Bizimkiler seviyor keza bende. Kafa dağıtmaya birebir.

Serinin ilk 1. 2. ve 3. filmini gayet başarılı buldum fakat 4 ve 4. üncü filmden sonrasının berbat olduğunu düşünüyorum, çünkü şirket değişmiş, yerine ''çamaşırhane film'' şirketi devralmış. Serinin ilk üç filmine göre absürtlüğü arttırmışlar ve yaşanması imkansız şeyleri çekmişler, ortada ne orjinallik var ne de düzgün bir hikaye anlatımı var.

Hatta öyle ki 3. filmden sonraki gelen filmlerin eski replikleri tekrar eden tarafı da gözüme çarptı
Hala izleyen var mı ya?
Zevkler ve renkler tartışılmaz, film gişe için çekilmiş olsa bile sonuç olarak kendisi absürt komedidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…